Ελένη Φουρέιρα: «Το Κάτι Που Έχεις» αποκτά εικόνα με γερή δόση 90’s

Η Ελένη Φουρέιρα δίνει μορφή στο «Κάτι Που Έχεις», την ανατρεπτική διασκευή του «Κάτι» στη μοντέρνα ελληνική πραγματικότητα. 

Η απροσδόκητη αναπροσαρμογή του «Κάτι» στο σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει με κάθε επισημότητα «Το Κάτι Που Έχεις»!

Η pop queen της ελληνικής δισκογραφίας κάνει την έκπληξη με την επανεκτέλεση μίας πασίγνωστης επιτυχίας από τα 00‘s με τη σφραγίδα του δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών, του Φοίβου.

«Το Κάτι», ένα τραγούδι με το χαρακτηριστικό αποτύπωμα του Φοίβου στη μουσική και τους στίχους, τραγούδησε η Καίτη Γαρμπή στην ομότιτλη δισκογραφική δουλειά της το 2000 και χωρίς αμφιβολία άφησε έντονο το σημάδι του σε εκείνα τα χρόνια, αφού ήταν ιδιαίτερα ανατρεπτικό για την εποχή.

Το πρώτο άκουσμα από την απρόσμενη επιλογή της Ελένης Φουρέιρα δόθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2017, στα τέλη Ιουνίου, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις με την αλλαγμένη εμφάνισή της.

Δεκαεπτά χρόνια μετά, «Το Κάτι» επανέρχεται στη μουσική επικαιρότητα ριζικά ανανεωμένο. Τατουάζ, piercing, hipsters, καποέιρα, ακόμα και τα φλαμίνγκο παίρνουν θέση στο τραγούδι για να αντιπροσωπεύσουν την… ελληνική πραγματικότητα του 2017. Τους νέους στίχους έγραψε το κοινό, ύστερα από το κάλεσμα γνωστής μάρκας αποσμητικών.

«Το Κάτι Που Έχεις» αποκτά εικόνα με ένα καλλιτεχνικό video clip όπου κυριαρχεί η 90’s pop αισθητική, με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Sherif Francis.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

[ot-video][/ot-video]