Ελένη Φουρέιρα: Ποια πασίγνωστη επιτυχία του Φοίβου θα τραγουδήσει ξανά;

Ένα τραγούδι του Φοίβου που σημάδεψε την εποχή που κυκλοφόρησε, όπως οι περισσότερες δημιουργίες του, επαναφέρει στο σήμερα η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει την έκπληξη με την επανεκτέλεση μίας πασίγνωστης επιτυχίας από τα 00‘s με τη σφραγίδα του δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών, του Φοίβου.

Μετά το «Μόνο Για Σένα», η pop queen της ελληνικής δισκογραφίας ανανεώνεται δισκογραφικά με μία απρόσμενη επιλογή, επαναφέροντας μετά από 17 χρόνια στη μουσική επικαιρότητα «Το Κάτι».

«Το Κάτι», ένα τραγούδι με το χαρακτηριστικό αποτύπωμα του Φοίβου στη μουσική και τους στίχους, τραγούδησε η Καίτη Γαρμπή στην ομότιτλη δισκογραφική δουλειά της το 2000 και χωρίς αμφιβολία άφησε έντονο το σημάδι του σε εκείνα τα χρόνια, αφού ήταν ιδιαίτερα ανατρεπτικό για την εποχή.

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε για πρώτη φορά τη δική της εκτέλεση στο τραγούδι στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards, που διεξήχθησαν την Τρίτη 27 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις με την αλλαγμένη εμφάνισή της που απέδειξε για άλλη μία φορά ότι έχει αυτό… «Το Κατι».

Ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και επίσημα την ανανεωμένη εκδοχή με τη φωνή της στο «Κάτι», η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει να αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής του «So You Think You Can Dance» που βρίσκεται πλέον στη φάση των lives.

Έρχεται σύντομα από την Panik Records.

Πηγή: hit-channel.gr