Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμη για την πρεμιέρα του So You Think You Can Dance

Η Ελένη Φουρέιρα ανυπομονεί για την μεγάλη πρεμιέρα του χορευτικού show του ΑΝΤ1. Το So You Think You Can Dance ξεκινάει απόψε και όλοι οι συντελεστές του έχουν την ίδια γλυκιά αγωνία.

Όλες αυτές τις μέρες άλλωστε βρίσκονταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα και να μας παρασύρουν στους χορευτικούς ρυθμούς του. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που θα έχει μία από τις καρέκλες τις κριτικής επιτροπής, έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση εδώ και μέρες ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες από τις πρόβες.

Σέξι λήψεις με εντυπωσιακές εμφανίσεις και την Ελένη Φουρέιρα να είναι στα καλύτερά της. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι που συνοδεύτηκε με ένα εντυπωσιακό Vide clip. Με τη πιο δυναμική και εκρηκτική χορογραφία σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, αποδεικνύει ακόμα μία φορά τους λόγους που ξεχωρίζει και μονοπωλεί στην εποχή μας.

Σε μουσική και παραγωγή των DiGi και PiEm και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου το νέο τραγούδι της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έχει ήδη ξεχωρίσει από την πρώτη του τηλεοπτική παρουσίαση.

Το επίσημο video clip του “Μόνο Για Σένα” σκηνοθετήθηκε από τους Black Mamba, χορογραφήθηκε από τη Chalie Jennings και κυκλοφορεί από τη Panik Records, powered by Dealber.gr!

Day 1 … 🎬 🎥

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

I whip my hair… #shooting #day #N6

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on