Ελένη Φουρέιρα: “Δεν είμαι διαφορετική από τις άλλες κοπέλες”

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο σέξι και εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είχε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στα επαγγελματικά της, καθώς την απολαύσαμε στην κριτική επιτροπή του So You Think You Can Dance, σε έναν νέο ρόλο που τελικά της ταίριαξε γάντι. Η Ελένη όμως φαίνεται πως είναι και ερωτευμένη, κι ας μην έχει παραδεχτεί ποτέ την σχέση της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία.

Η σέξι τραγουδίστρια κλείνει φέτος επτά χρόνια σόλο καριέρας και θεωρείται η top pop τραγουδίστρια της Ελλάδας. Η ίδια μιλάει στο διαδικτυακό περιοδικό Μ του mediamagazine.gr και στον δημοσιογράφο Γιάννη Ταξίδη για το πως είναι να είσαι η Ελένη Φουρέιρα, για την δημοσιότητα αλλά και για το… φλερτ!

Ανήκεις αδιαμφισβήτητα ανάμεσα στις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της Ελλάδας, ενώ παράλληλα αποτελείς “πρότυπο” για πολλά κορίτσια. Πως αισθάνεσαι για αυτό; Μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία με τιμά το γεγονός της αγάπης του κόσμου, ειλικρινά. Η δουλειά μας είναι εξωστρεφής, θέλεις να αγαπήσει ο κόσμος αυτό που κάνεις. Και όταν το ζεις, μόνο ευγνωμοσύνη μπορείς να νιώσεις. Από την άλλη το “πρότυπο” που λες, επειδή και αυτό το αντιλαμβάνομαι από μηνύματα που παίρνω και από τον τρόπο που με πλησιάζουν τα κορίτσια, μου προκαλεί ένα αίσθημα ευθύνης. Προσπαθώ αυτό που βγαίνει προς τα έξω να είναι υγιές στο σύνολό του.

Μπορεί να κυκλοφορεί ήρεμη στον δρόμο, παρά την δημοσιότητα; Μια χαρά ήρεμη κυκλοφορώ στον δρόμο. Και το σκυλάκι μου βγάζω βόλτα κάθε μέρα και για φαγητό θα πάω με φίλους και στην παραλία. Σίγουρα θα υπάρξουν φορές που με πλησιάζει κόσμος για να μου μιλήσει ή για να βγάλουμε φωτογραφίες, αλλά ποτέ δεν έχω ενοχληθεί. Την αγάπη τους μου εκφράζουν και αυτό απλά μεγαλώνει το χαμόγελό μου

Ο κόσμος την φλερτάρει εύκολα; Εύκολα δεν θα το έλεγα! Αλλά συμβαίνει! Ας μην είμαι υπερβολική.

Γιατί δεν μιλάει για τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία; Τα τελευταία χρόνια απλά επιλέγω να μην μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν κρύβω κάτι, απλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα βγω και θα πω κάτι. Είμαι πολύ καλά σε όλους τους τομείς της ζωής μου και είμαι ευγνώμων για όλα.

Η Φουρέιρα είναι ρόλος; Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια κοπέλα χαρούμενη, εργασιομανής, με πολύ πάθος για τη ζωή και τη δουλειά της. Στην καθημερινότητά μου, όπως είπα, θα βγω με φίλους μου, θα βγάλω βόλτα το σκυλί μου, ίσως να μαγειρέψω, ίσως να μείνω μέσα να δω ταινίες και σειρές με παρέα στον καναπέ, φορώντας μια φόρμα. Δεν είμαι διαφορετική από όλες τις άλλες κοπέλες. Αυτό που είναι διαφορετικό αφορά στην δουλειά μου, όπου εκεί ανεβαίνω στην σκηνή και είμαι μία show woman. Αυτό όμως είναι επίσης μία πτυχή της Ελένης, δεν είναι ρόλος. Όλα αυτά μαζί συγκροτούν την Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει κυκλοφορήσει ήδη της νέα της επιτυχία, η οποία είναι διασκευή του τραγουδιού  “Το Κάτι” της Καίτης Γαρμπή και κυκλοφορεί από την Panic Records. “Ήταν μία πολύ δημιουργική διαδικασία” δηλώνει η εκρηκτική τραγουδίστρια για τη νέα version του τραγουδιού.
Άκουσε το τραγούδι:
[ot-video][/ot-video]