Ελένη Χατζίδου: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου!

Μπήκε στην ζωή της ξαφνικά και όπως όλα δείχνουν είναι ο έρωτας της ζωής της! Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση, αφού τόσο η επαγγελματική της ζωή όσο και η προσωπική πάει από το καλό στο καλύτερο. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ και όπως όλα δείχνουν…φταίει ο έρωτας.

Ο Ετεοκλής Παύλου σε κάθε συνέντευξη που παραχωρεί μιλάει για την αγαπημένη του με τα πιο όμορφα λόγια. Από την δική της πλευρά, η Ελένη ζει το παραμύθι της, αφού στο πρόσωπο του Ετεοκλή έχει βρει όλα όσα έψαχνε σε έναν άντρα.

Το ζευγάρι μπορεί να μετρά μόλις μερικούς μήνες κοινής πορείας όμως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για να δημοσιοποιήσει τη σχέση του. Θέλουν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της ζωής τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο γοητευτικός αθλητής βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και την καμαρώνει από τα πρώτα τραπέζια.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η όμορφη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα γλυκό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της και όπως ήταν επόμενο τα likes και τα σχόλια από τους θαυμαστές της ήταν αμέτρητα.

Δες την φωτογραφία:

Πηγή : TLiFE