Ελένη Χατζίδου | «Όταν σου έρχεται μία ευκαιρία νομίζω ότι αν δεν την αρπάξεις εκείνη τη στιγμή ίσως δεν σου ξαναέρθει»!

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ελένη Χατζίδου, η οποία όπως φαίνεται διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 19 Σεπτεμβρίου και να επισφραγίσει τον έρωτα της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Μιλώντας για τη σημαντική αυτή ημέρα της ζωής της είπε:

«Θα είναι κλειστός. Έχουμε λίγα άτομα. Θα είναι φίλοι, συγγενείς μας, άνθρωποι που μας αγαπάνε και μας έχουν στηρίξει. Θα το κάνουμε έτσι πιο μαζεμένο. Και μετά μπορούμε να κάνουμε ένα γλέντι για όλους. Χαιρόμαστε πάρα πολύ, θέλουμε να το ζήσουμε, να βαφτίσουμε το παιδάκι μας έτσι να το κάνουμε όλο όπως πρέπει όμορφα σύμφωνα με τη θρησκεία μας»…

Παράλληλα η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε και στην καλοκαιρινή εκπομπή που θα αναλάβει στην πρωινή ζώνη του Open λέγοντας:

«Πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Και όταν έγινε η πρόταση για την εκπομπή είπα πώς θα τα προλάβουμε όλα. Αλλά είμαστε της άποψης και με τον Ετεοκλή ότι όταν σου έρχεται μία ευκαιρία νομίζω ότι αν δεν την αρπάξεις εκείνη τη στιγμή ίσως δεν σου ξαναέρθει».

Δείτε όλα όσα είπε:

 

Πηγή :  tralala.gr