Έλενα Τσαγκρινού – «El Diablo» Joytide & Maarlind Remix


Η Έλενα Τσαγκρινού παρουσιάζει το «El Diablo», το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο στη φετινή Eurovision σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία ανά την Ευρώπη, σ’ ένα μοναδικό remix που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, παρουσιάζεται ακόμα πιο δυναμικό, μέσα από από το remix που επιμελήθηκαν οι Joytide και Maarlind.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «El Diablo» ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό σε όλη την Ευρώπη. Η άκρως επιτυχημένη πορεία του στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και το YouTube συνεχίζεται, έχοντας συνολικά πάνω από 12 εκατομμύρια streams και περισσότερα από 22 εκατομμύρια views, ενώ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες, όπως οι Ελλάδα, Κύπρος, Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Κροατία και Ουγγαρία.

Παράλληλα, μπήκε στην παγκόσμια λίστα Equal του Spotify, με την Έλενα Τσαγκρινού να εμφανίζεται σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης, καθώς και στο top10 της λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια παγκοσμίως.

© 2021 Panik Records