Έλενα Τσαγκρινού – «El Diablo»: Έγινε σε λίγες ώρες YouTube trend!


Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του στο YouTube το music video για το «El Diablo», με το οποίο η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends. Παράλληλα, τo Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και η Panik Records ανακοινώνουν ότι από σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, το τραγιούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, είναι ένα σύγχρονο, δυναμικό, αγγλόφωνο, pop anthem, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό σε όλη την Ευρώπη, το οποίο κατέκλυσε τα social media με αμέτρητα θετικά σχόλια μετά την αποκάλυψη του music video του τραγουδιού.

Στο music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», υποστηρικτής των οποίων είναι το Head & Shoulders Supreme, έρχονται στις οθόνες μας μέσα από sexy και μυστηριώδεις εικόνες, γεμάτες δυναμισμό. Η Έλενα Τσαγκρινού φορά εντυπωσιακές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, που υπογράφει όλη την ενδυματολογική εικόνα της κυπριακής αποστολής και πλαισιώνεται από άνδρες χορευτές σε μία δυναμική χορογραφία που επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Το music video «El Diablo» προβλήθηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά, το απόγευμα της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Happy Hour» του ΡΙΚ1 και στη συνέχεια ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο στο Panik Music, την ιστοσελίδα και το mobile app της Panik. Μέσα σε λίγες ώρες από την πρεμιέρα του στο YouTube, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, έγινε top trend και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό.

© 2021 Panik Records