Έλενα Παπαρίζου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 20 χρόνια Antique


20 χρόνια πέρασαν από τότε που οι Antique ηχογράφησαν το πρώτο τους τραγούδι. Τη διασκευή του Opa Opa. Δυο νέοι ομογενείς από τη Σουηδία, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα και αμέσως έφτασαν κορυφή.

Η Έλενα Παπαρίζου συνάντησε στη Σουηδία τον παλιό της φίλο και συνεργάτη και θυμήθηκαν τα παλιά.

«♥️ 1999-2019 | Antique For Ever ♥️ Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… ☺️ Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. ♥️ Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε! ☺️ Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον… 😊
Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.
Σας αγαπώ πολύ,
Έλενα»

https://www.instagram.com/p/BwABo45n9LX/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Πηγή : tralala.gr