Έλενα Παπαρίζου: Παντρεύτηκα στην Ελλάδα

Όσα αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου για τον μυστικό γάμο της. Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε η Έλενα Παπαρίζου στο περιοδικό «ΟΚ!» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον μυστικό της γάμο με τον Ανδρέα Καψάλη. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι το μυστήριο δεν έγινε στην Σουηδία, αλλά στην Ελλάδα!

«Ο γάμος έγινε στην Ελλάδα. Δεν έγινε σε εκκλησία και, αν θέλεις να μείνει κάτι κρυφό, μένει» εξήγησε η Έλενα Παπαρίζου στη συνέντευξη της.

«Παντρευτήκαμε πάνω στα capital controls και, παρόλο που αρχικά είχαμε σκεφτεί μετά τον γάμο να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, δεν το κάναμε τελικά. Σκεφτήκαμε ότι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους μας, που μπορεί να αισθάνονταν την υποχρέωση να μας πάρουν δώρο ή να ξοδέψουν χρήματα για να φορέσουν κάτι καλό. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα κάνουμε ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους και αργότερα θα κάνουμε το ταξίδι του μέλιτος. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με ανθρώπους που μας αγαπάνε, γιατί είναι πολλοί» τόνισε η τραγουδίστρια.

 

Πηγή: vipnews.gr