Έλενα Παπαρίζου – Kings και Ελένη Φουρέιρα – Playmen συστήνουν τα δύο νέα boy bands

Ποιο θα είναι το νέο boy band της Ελλάδας; Η Έλενα Παπαρίζου με τους Kings και η Ελένη Φουρέιρα με τους Playmen καθοδηγούν τους υποψηφίους.

Ο αγαπημένος χυμός των νέων, με σύνθημα «Είμαστε Θετική Ενέργεια», αλλάζοντας και πάλι τα δεδομένα στη μουσική σκηνή της χώρας, διοργανώνει το δημιουργικό μουσικό διαγωνισμό «Amita Motion Back 2 Bands» μέσα από τον οποίο θα προκύψει το επόμενο boy band  της Ελλάδας!

Σε ρόλο scouter, επιστρατεύονται η Έλενα Παπαρίζου με τους Kings για τη Minos EMI / Universal και η Ελένη Φουρέιρα με τους Playmen για την Panik Records, οι οποίοι μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη διαδικασία ακροάσεων, θα επιλέξουν τους καλύτερους νέους καλλιτέχνες και θα σχηματίσουν δύο δυναμικά συγκροτήματα, τα οποία και θα καθοδηγήσουν σε όλα τα στάδια για την ανάδειξη του καλύτερου boy band της Ελλάδας.

Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στην επιλογή του καλύτερου boy band καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, μέσα από τις επίσημες σελίδες που θα δημιουργηθούν στο Facebook για τα δύο συγκροτήματα.

Οι auditions ολοκληρώθηκαν και τα δύο νέα πιο θετικά είναι γεγονός.

Positive Team 1 – «The Players»

Οι The Players είναι το positivie boy band που προκύπτει από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και των Kings. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Παναγιώτης Χατζήπαπας που συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό «The Voice».

Positive Team 2 – «The StarBoys»

Οι The Starboys είναι το positive boy band που αναλαμβάνει να καθοδηγήσει η ομάδα της Ελένης Φουρέιρα και των Kings. Σε αυτούς είναι άλλες δύο φωνές που γνωρίσαμε μέσα από μουσικό show, ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης από το «Rising Star» και ο Δίων Κουμπούρας από το «The Voice».

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, παρών θα είναι και ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος θα συμβάλει με την έμπνευση και την εμπειρία του, παροτρύνοντας τους νέους να ανακαλύψουν τη Θετική Ενέργεια που κρύβουν μέσα τους.

Το νικητήριο boy band του Amita Motion Back 2 Bands, θα κερδίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία των καλλιτεχνών που το εκπροσωπεί (Minos EMI / Universal ή Panik Records), η οποία θα αναλάβει και την παραγωγή και προώθηση CD single καθώς και το video clip του.

Παράλληλα, η Amita Motion θα δώσει την ευκαιρία και στα δύο boy bands που θα ξεχωρίσουν, να πραγματοποιήσουν on stage performance, στο μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της χώρας, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2017 στις 8 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: hit-channel.gr