Έλενα Παπαρίζου και Φοίβος συνεργάζονται για να βάλουν «φωτιά» στο καλοκαίρι

Μία συνεργασία – «βόμβα», με όλη τη σημασία της λέξης, καταστρώνουν η Έλενα Παπαρίζου και ο Φοίβος!

Την πιο απρόσμενη έκπληξη επιφυλάσσει η Έλενα Παπαρίζου για το νέο της hit single, καθώς αναμένεται να συμπράξει για πρώτη φορά στην καριέρα της με το Φοίβο!

Τι συμβαίνει όταν η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας συναντά τον «Number One» σε μεγάλες επιτυχίες δημιουργό; Αυτό είναι ένα ερώτημα που κεντρίζει έντονα το ενδιαφέρον μόνο από την τοποθέτησή του.

Η απάντηση θα έρθει όταν η Έλενα Παπαρίζου και ο Φοίβος θα αποκαλύψουν με κάθε επισημότητα τον καρπό της συνάντησής τους, προκειμένου να μονοπωλήσουν το καλοκαίρι μας και κάθε beach party, βάζοντας ως στόχο τίποτα λιγότερο από το… Νο1!

Μετά την πιο εκρηκτική «Fiesta» που αναρριχήθηκε στα κορυφαία τραγούδια του Airplay Chart και το γεμάτο πάθος «Αγκάλιασέ Με», η Έλενα Παπαρίζου επανέρχεται πιο δυναμικά από ποτέ, ετοιμάζοντας συγχρόνως και τον επόμενο ολοκληρωμένο δίσκο της.

Η καινούρια επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου με τη σφραγίδα του Φοίβου ονομάζεται «Haide» και πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα από τη Minos EMI / Universal σε τρεις εκδόσεις: Στην ελληνική, σε αγγλόφωνη με προοπτική προώθησης στη διεθνή αγορά και σε ένα «summer breeze mix», αποκάλυψη στην οποία προέβη ο παραγωγός και στενός συνεργάτης χρόνων της τραγουδίστριας, Γιάννης Δόξας.

Μία συνύπαρξη – έκπληξη αντίστοιχου μεγέθους φαίνεται πως ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου και για την καλοκαιρινή περιοδεία της. Όπως όλα δείχνουν, χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα οτιδήποτε έως τώρα, συνδετικό σημείο αναφοράς σε επίπεδο συνεργασιών θα είναι ο γνωστός συνθέτης αλλά και ο προαναφερόμενος παραγωγός.

Πηγή: hit-channel.gr