Έλενα Παπαρίζου: Χαλαρές στιγμές λίγο πριν το πρώτο live του The Voice [pics]


Η Έλενα Παπαρίζου απολαμβάνει τον ρόλο της coach στο The Voice Of Greece. Από την πρώτη φάση του talent show του ΣΚΑΙ, αυτή των blind auditions μας είχε δείξει τη διάθεσή της. Με το ίδιο κέφι αλλά με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία φτάνει μέχρι το σημερινό live.

Στο πρώτο live του The Voice από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θα διαγωνιστούν οι Bαγγέλης Τσακνάκης, Μαίρη Μητρούλια, Ελευθερία Παπαμιχαήλ και Δίωνας Κουμπούρας.

Πιστεύει η αγαπημένη τραγουδίστρια και coach ότι ο νικητής του The Voice θα είναι στη δική της ομάδα; “Όλοι θέλουμε να νικήσουμε, αλλά τουλάχιστον από την μεριά μου, δε θα υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά υγιής συναγωνισμός. Όποιοι φτάσουν στο τέλος θα είναι νικητές, απλά ένας θα γυρίσει με τον τίτλο του “νικητή” στο σπίτι του. Το θέμα δεν είναι όμως το ποιος θα νικήσει, αλλά το κατά πόσο θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά με τις γνώσεις μας, να μάθουν πράγματα και να επιλέξουν αν θα τα εφαρμόσουν ή όχι στην πορεία και την καριέρα τους. Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι εκεί για τα παιδιά, ακόμα και όταν τελειώσει το show”, είχε πει η Έλενα στο TLIFE. Διαβάστε περισσότερα