Ελευθερία Αρβανιτάκη – Στο RED για δύο αξέχαστες βραδιές!


Ο τίτλος τα λέει όλα: “Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει στο RED”, την αγαπημένη μουσική σκηνή της Λευκωσίας.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια από τις κορυφαίες σύγχρονες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Έχει μια σταθερή σχέση με το παραδοσιακό, το σμυρναίικο, το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι, αρχικά ως μέλος της Οπισθοδρομικής Κομπανίας, αλλά και στη συνέχεια της προσωπικής της πορείας. Η ερμηνευτική της γκάμα είναι ευρεία και αντικατοπτρίζεται στη δισκογραφία της σε συνεργασία με σπουδαίους Έλληνες και ξένους συνθέτες. Η μοναδική της ικανότητα να ισορροπεί ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή, σε συνδυασμό με το πολύ σημαντικό της ρεπερτόριο κάνουν κάθε της παράσταση μοναδική.

Με καινούριο άλμπουμ και “9+1 Ιστορίες” να μας διηγηθεί – δανειζόμαστε τον τίτλο της πρόσφατης δισκογραφικής της δουλειάς σε τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη, Νίκου Πορτοκάλογλου, Λήδας Ρουμάνη, Νίκου Μωραΐτη, Στάθη Δρογώση και Χρήστου Δεληγιάννη – μαζί με τις πολύ μεγάλες της επιτυχίες η Ελευθερία υπόσχεται δύο μοναδικές βραδιές για τους φίλους που θα παρακολουθήσουν τις 2 παραστάσεις στη Λευκωσία.

Μαζί της μια πεντάδα από ξεχωριστούς σολίστες:
Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο-πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μπουζούκι, λαούτο), Δημήτρης Τσάκας (κλασσική κιθάρα και σαξόφωνο).

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη
Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας – Νίκος Κόλλιας
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη