ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:30

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην καθημερινότητα μας είναι να γεμίζουμε τη μέρα μας με καλή διάθεση, χαμόγελο, θετικότητα και όμορφες στιγμές…

Στο OMEGA CHANNEL φροντίζουμε για αυτό, έχοντας δημιουργήσει την πιο ανατρεπτική και παράλληλα ισορροπημένη παρέα που θα μας κρατά την καλύτερη συντροφιά στα μεσημέρια μας.

Από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 13:30 και κάθε μεσημέρι η αγαπημένη παρουσιάστρια Έλενα Θεοδώρου μας προσκαλεί λέγοντας μας «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» το ξεχωριστό, το διαφορετικό, αυτό που θα μας δώσει στιγμές χαλάρωσης, γέλιου, διασκέδασης και την καλύτερη ψυχαγωγία που χρειαζόμαστε.

Την Έλενα θα πλαισιώνουν ο πολυτάλαντος Μαυρίκιος Μαυρικίου και η πολλά υποσχόμενη δημοσιογράφος Δήμητρα Πηλαβά. Την ομάδα συμπληρώνει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Παντελής Παναγιώτου, ο οποίος εκτός από την αρχισυνταξία, με το δικό του μοναδικό τρόπο θα παρουσιάζει επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα, αλλά και αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Η ομάδα του «Έλα να Δεις» αυτή τη σεζόν επιστρέφει ανανεωμένη και πανέτοιμη να μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές με πολύ κέφι, πικάντικους σχολιασμούς από την εγχώρια και διεθνή showbiz και φυσικά πρωτοποριακές εκπλήξεις που δεν έχουμε ξαναδεί.

Αγαπημένοι καλεσμένοι θα φιλοξενούνται καθημερινά στο στούντιο του «Έλα να Δεις» αποκαλύπτοντας μας πτυχές του εαυτού τους, στις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις τους.

Αυτή τη σεζόν οι τηλεθεατές θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην εκπομπή, καθώς πέραν από τα παιχνίδια και τα δώρα που χαρίζουμε, θα κληθούν να συμμετέχουν σε απρόβλεπτες καταστάσεις!

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 13:30 γινόμαστε ξανά όλοι μαζί μία παρέα και δημιουργούμε αξέχαστες στιγμές.

#ElaNaDeis

#omegachannel