Εκστρατεία Γαλακτοβιομηχανίας Αλάμπρας και Υπεραγορών MAS «Αφοσίωση στη… ζωή»


Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Μαΐου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου Υπεραγορών Mas, η Γαλακτοβιομηχανία Αλάμπρα και ο Όμιλος Υπεραγορών Mas, κάνοντας πράξη τη διαχρονική υπόσχεσή τους για συνεχή προσφορά στην κοινωνία, ενώνοντας δυνάμεις ανακοίνωσαν την επίσημη έναρξη της εκστρατεία «Αφοσίωση στη… ζωή».

Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη παρέστησαν εκ μέρους της Γαλακτοβιομηχανίας Αλάμπρα ο κ. Μιχάλης Πέτρου, Εμπορικός Διευθυντής, εκ μέρους των Υπεραγορών Mas ο κ. Γιάννης Παφίτης, Διευθυντής Αγορών και η κ. Μαρία Γεωργίου, Υπεύθυνη Διαφήμισης Προώθησης και Εταιρικής Ευθύνης Υπεραγορών Mas, ενώ παρών ήταν και ο κ. Αρτέμης Αρτεμίου, Ιδρυτής του Ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου».

Στόχος της νέας ενέργειας, που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των δύο εταιρειών είναι η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου», για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Συγκεκριμένα, για την περίοδο 25/05 μέχρι 31/07/2023 με την αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ (1L ή 2L) από τα ψυγεία των 52 Υπεραγορών MAS Παγκύπρια, θα προσφέρονται στο ίδρυμα Αλκίνοος Αρτέμιου 3 σεντς ανά λίτρο.

Το ίδρυμα «Αλκίνοος Αρτεμίου» συστάθηκε το 2021 στη μνήμη του μικρού Αλκίνοου Αρτεμίου, ο οποίος πέθανε από καρκίνο τον Δεκέμβριο του 2020. Μέσα από την εκστρατεία αυτήν, η εταιρεία θέλει να συμβάλει στο πολυσχιδές έργο και στην προσπάθεια του ιδρύματος να προσφέρει ποιοτικότερη, πιο ανακουφιστική και πιο ευχάριστη φροντίδα και διαβίωση, στα παιδιά που νοσηλεύονται σε ογκολογικές-αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και ο Όμιλος Υπεραγορών Mas έχουν αποδείξει επανειλημμένως, μέσω μιας πλειάδας ενεργειών και συντονισμένων εκστρατειών, ότι η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας τους, την οποία υπηρετούν αδιάκοπα με συνέπεια, αφοσίωση και ευαισθησία.

Η προσφορά στην κυπριακή κοινωνία, η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, η ευημερία των παιδιών και η προστασία του περιβάλλοντος είναι τομείς που διαχρονικά βρίσκονται στο επίκεντρο των κοινωνικών τους δράσεων.

Η Γαλακτοβιομηχανία Αλάμπρα και ο Όμιλος Υπεραγορών Mas, ως συνοδοιπόροι σε αυτήν την εκστρατεία αντιλαμβάνονται την κοινωνική προσφορά ως ανταπόδοση για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Δέσμευσή τους… η ενίσχυση ανάλογων δράσεων, δίνοντας συνέχεια στο πολυδιάστατο κοινωνικό τους έργο.