Έκρηξη ειλικρίνειας – «Ποιος από εμάς δεν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά;», αναρωτιέται ο Μαχαρίτσας


Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε μία ακόμη αυθόρμητη δήλωσή του έκανε γνωστή την εμπειρία του με τη χρήση ναρκωτικών στο παρελθόν. Μιλώντας στο Εγώ, απάντησε στην ερώτηση «αν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά», χωρίς περιστροφές: «Πώς δεν έχω. Γιατί; Ποιος δεν έχει πάρει από εμάς; Ξέρεις κάποιον στα χρόνια μας που να μην έχει; Πες μου έναν».

Έσπευσε όμως, να ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνει λόγο για χρήση βαριών ουσιών, περιγράφοντας και την εμπειρία: «Δεν έφαγα κόλλημα. Έχω χάσει ανθρώπους από ναρκωτικά. Με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για παράδειγμα, κάναμε παρέα. Ήρθε ένα πρωί που τα έκοψα όλα μαχαίρι».

Για ποιο λόγο σταμάτησε τη χρήση; «Ήταν όταν γνώρισα την γυναίκα μου. Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού σε ένα μαγαζί. Νωρίτερα είχα πάει σε ένα φίλο μου και κάναμε ένα “τσιγάρο”. Στο ραντεβού η γυναίκα μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Μάλιστα είχε έρθει με μία φίλη της, η οποία γύρισε κάποια στιγμή και ρώτησε “τι λέει αυτός;”. Εκεί είπα “τέρμα δεν ξανακάνω”».

 

Η κόρη του και τα ναρκωτικά

«Η κόρη μου είναι στην Αγγλία. Κάθε μέρα και σε άλλο μπαράκι. Της έκανα μία κουβέντα και της εξήγησα πόσο κακό κάνουν όλα αυτά. Της έθεσα όρια. Είναι άσχημα πράγματα. Ευτυχώς οι φόβοι μου με συγκράτησαν και δεν έπεσα σε επικίνδυνα πράγματα. Γι’ αυτό σταμάτησα. Είπα “άσε προτιμώ να ζήσω”».

 

Πηγή: piraeusview