Εκπαιδευτικό σεμινάριο οδικής ασφάλειας από το The Mall of Engomi σε παιδιάΤο The Mall of Engomi σε συνεργασία με την Μονάδα Οδικής Ασφάλειας του Οργανισμού Reaction διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό σεμινάριο για τρεις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Λακατάμειας Γ’ – Αγίου Γεωργίου. Το workshop που έγινε στις εγκαταστάσεις του σχολείου, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, είχε ως σκοπό την επιμόρφωση των μαθητώνγια θέματα οδικής ασφάλειας, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Οδικής Ασφάλειας «Των Δρόμων Ιστορίες» του οργανισμού REACTION αλλά και της ευρύτερης κοινωνικής δράσης που λαμβάνει το The Mall of Engomi.

Οι μελλοντικοίπολίτες και οδηγοί τροχοφόρων της Κύπρουσυμμετείχαν σε ένα διαδραστικό εργαστήρι ενώ μέσα από ένα ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο, έμαθαν όλα τα θέματα που περιστρέφονται γύρω από την οδική ασφάλεια μέσω μιας βιωματικής διαδικασίας.

Μέλη της Μονάδας Οδικής Ασφάλειας του REACTION έδωσαν στα παιδιά τροφή για σκέψη για την προσωπική τους ασφάλεια στους δρόμους, την τήρηση των σημάτων κυκλοφορίας και την χρήση της ζώνης και του κράνους.

OΔιευθυντήςMarketing του The Mall of Engomi κος. Γιώργος Πίσσης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε σήμερα σημαντικά μηνύματα σχετικά με την οδική ασφάλεια στα παιδιά. Είναιευθύνη μας η σωστή ενημέρωση των μαθητών που είναι οι πολίτες του αύριο».

Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών και γενικότερα ανθρώπων όλων των ηλικιών, εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα για το The Mall of Engomi, το οποίο μέσα από σειρά σεμιναρίων και εργαστηρίων που διοργανώνει, ενημερώνει το κοινό για σημαντικά επίκαιρα θέματα.