Έκαναν ότι μπορούσαν οι γιατροί για την Αρλέτα!

Στο χέρι του Θεού η αγαπημένη τραγουδίστρια!

Σε νοσοκομείο της Αθήνας σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Αρλέτα. Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την 72χρονη τραγουδοποιό που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.
Τον Φεβρουάριο του 2008 είχε τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της, όταν έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία, λίγο πριν από προγραμματισμένη συναυλία της. Τότε είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο του Βόλου. Παρά την την κρισιμότητα της κατάστασής της κατάφερε να αναρρώσει.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το Νοέμβριο του 2016, είχε δηλώσει ότι έζησε «από θαύμα». «Ήδη έχω κερδίσει τρεις φορές τον «κύριο» που λέγεται θάνατος, τι να πω, νομίζω ότι μάλλον έχουν σωθεί οι φορές μου… Το ότι ζω αυτή τη στιγμή μάλλον είναι θαύμα» ήταν τα λόγια της τραγουδοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί έχουν κάνει τα πάντα για να κρατήσουν στην ζωή την αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση! Στο χέρι του Θεού είναι πλέον η καλλιτέχνιδα!

ourlife.gr