Είναι επίσημο! Οι ONE επανενώθηκαν και επιστρέφουν ξανά (Βίντεο)


20 χρόνια μετά τη δημιουργία τους, επιστρέφουν για να ταράξουν τα νερά

Ήταν το 1999 όταν έκαναν την εμφάνιση τους οι ONE, προκαλώντας χαμό στην ελληνική pop σκηνή, με χιλιάδες θαυμαστές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Πάνος Τσερπές, Αργύρης Ναστόπουλος και Δημήτρης Χανιώτης, λίγους μήνες μετά την εμφάνιση τους σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας στο πλαίσιο Eurovision party, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα.

Όπως κάθε συγκρότημα που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και οι ONE, στην επέτειο των 20 χρόνων από τη δημιουργία τους, επιστρέφουν με το πιο αναπάντεχο reunion, για μια σειρά εμφανίσεων σε γνωστό club της Αθήνας.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες προχώρησαν και στην επίσημη φωτογράφιση τους, ενώ ο Φίλιππος Κωνσταντίνος μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους για την επανένωση του συγκροτήματος.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε: «Θα είμαστε σε ένα από τα πιο hot club της Αθήνας και θα ξεκινήσουμε 10 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη όλο τον Χειμώνα. Όλοι μας έχουμε ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας έχει τα δικά του αλλά φέτος γιορτάζαμε τα 20 χρόνια από την ίδρυση μας και με το που είπα να κάνουμε κάτι έγινε το Eurovsion Consert αλλά η αφορμή που γίνεται είναι τα 20 μας χρόνια…». 

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή : MY LIFE