Έγκυος η 21χρονη καλλονή σύζυγος του 52χρονου Βενσάν Κασέλ

Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, τέσσερις μόλις μήνες μετά το γάμο του με την 21χρονη Τίνα Κουνακέι. Ο 52χρονος ηθοποιός και το μοντέλο ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας μόλις μετά από δύο χρόνια σχέσης, όπως αναφέρει το διαδικτυακό site Just Jared..

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μπιτάρ στη νοτιοδυτική Γαλλία στις 24 Αυγούστου. Πρόκειται για το δεύτερο γάμο του Βενσάν Κασέλ, μετά την Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 13χρονη Ντέβα και την 8χρονη Λεόνι.

Ο Κασέλ σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι θα ήθελε να κάνει κι άλλα παιδιά με την αγαπημένη του Τίνα, αφού θεωρεί την οικογένεια το πιο όμορφο πράγμα που υπάρχει.

«Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Οι κόρες μου με βοήθησαν να καταλάβω ποιος είμαι» είπε, αναφερόμενος στα παιδιά που απέκτησε μέσα από τον γάμο του με την Μπελούτσι. «Μετά το χωρισμό από τη Μόνικα δε σκεφτόμουν να βρω νέο έρωτα, αφού είχα ήδη παντρευτεί και κάνει παιδιά. Μετά από λίγο όμως συνειδητοποίησα πως η ζωή μου ήταν κενή. Η Τίνα είναι πολύ πιο νέα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν επιλέγεις ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο γοητευτικός σταρ.

Πηγή : thetoc.gr