Εγκαίνια νέου καταστήματος Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στη ΛακατάμιαΈχοντας ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία του από τα τέλη Οκτωβρίου, εγκαινιάστηκε επίσημα την Κυριακή 25/11 το νέο κατάστημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στη Λακατάμια. Πρόκειται για το δέκατο τέταρτο κατάστημα της κυπριακής αλυσίδας, το οποίο εισάγει την καινοτομία στην εμπειρία αγορών και  σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα ψηφιακή εμπειρία ψωνίσματος.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής από τον πρώην υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νίκο Ρολάνδη, παρουσία της δημάρχου Λακατάμιας Δρ. Φωτούλας Χατζήπαπα και του προέδρου της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ και ιδρυτή των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Ανδρέα Παπαέλληνα.

Το κοινό υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν στα εγκαίνια η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο δημοσιογράφος Χάρης Παπαθεοχάρους.

Αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο χώρο της εισόδου της Υπεραγοράς, η δήμαρχος Λακατάμιας καλωσόρισε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο Δήμο και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο τους κατάστημα.

Ακολούθως, ο πρώην υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νίκος Ρολάνδης χαρακτήρισε στη σύντομη ομιλία του τα εγκαίνια της Υπεραγοράς ως «εγκαίνια αναμνήσεων», κάνοντας μία ιστορική αναφορά στην εξαίρετη επαγγελματική πορεία του κ. Ανδρέα Παπαέλληνα και στην τεράστια συμβολή των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην οικονομία, αλλά και την κοινωνία της Κύπρου. Ανέδειξε επίσης τη σημασία της εξέλιξης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε θέματα τεχνολογίας και ψηφιακών εφαρμογών και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη λειτουργιά της νέας Υπεραγοράς.

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδρέας Παπαέλληνας εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν δυναμικά να επεκτείνουν την παρουσία τους σε κάθε σημείο της Κύπρου και έκανε αναφορά στις τεχνολογικές καινοτομίες που εισάγει η Υπεραγορά της Λακατάμιας στην αγοραστική εμπειρία του κοινού. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που με ένα ακόμα κατάστημά μας εξυπηρετούμε περισσότερους καταναλωτές, προσφέροντάς τους ποιότητα και ποικιλία. Οι δύο αυτές έννοιες έχουν ταυτιστεί με τις Υπεραγορές μας και αυτό μας τιμά ιδιαιτέρως», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τη νέα Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Το νέο, μοντέρνο κατάστημα διαθέτει φρέσκα τμήματα, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να αγοράσουν εκλεκτά προϊόντα φρουταρίας, φούρνου, κρεοπωλείου και ψαραγοράς. Τα φρέσκα τμήματα συμπληρώνει η γωνιά με τα προϊόντα ντελικατέσεν, ενώ η κάβα προσφέρει μεγάλη ποικιλία ποτών για όλα τα γούστα.

Επώνυμα είδη καθημερινής ανάγκης, αλλά και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών διατίθενται επίσης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου καταστήματος. Επιπλέον, στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λακατάμιας λειτουργεί μεγάλη καφετέρια που προσφέρει καθημερινά φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, καθώς και ψησταριά.

Στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και της εξυπηρέτησης και με αφορμή το νέο τους κατάστημα, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχουν εισάγει καινοτόμες υπηρεσίες που διευκολύνουν τον καταναλωτή και του προσφέρουν μια άνετη και γρήγορη εμπειρία αγορών.

Νέο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Loyalty App

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ αυξάνονται σε αριθμό και παράλληλα αναβαθμίζουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους. Με το «Stay In Touch», τη νέα loyalty εφαρμογή, όλα τα προνόμια της Social Family Card μεταφέρονται στο κινητό. Πόντοι, δωροκουπόνια, φυλλάδια προσφορών, αποκλειστικές προσφορές και άλλα προνόμια, όπως συνταγές και λίστες αγορών, περιμένουν τους χρήστες του «Stay In Touch».

ALPHAMEGA Digital Experience

Η μοναδική εμπειρία αγορών στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι γεγονός, όπως και η καινοτομία στις υπηρεσίες τους. Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος της Λακατάμιας σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα ψηφιακή εμπειρία, όπου μεγάλες οθόνες προβάλλουν τις προσφορές, το μενού της καφετέριας και διαφημίσεις. Κάποιες από αυτές λειτουργούν και ως οθόνες αφής, προκειμένου να καθοδηγούν τους καταναλωτές στην επιλογή των προϊόντων που ψάχνουν.

Easy, Fast, Smart Shopping

Στο νέο κατάστημα της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στη Λακατάμια οι αγορές γίνονται ακόμα πιο ποιοτικά, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά. Περνώντας από τα τελευταίας γενιάς self-checkouts, οι καταναλωτές αυτοεξυπηρετούνται άμεσα μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία πληρωμής.