Εγκαίνια Νέων Γραφείων και Καταστημάτων της Altius Insurance στην Μακεδονίτισσα Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021


Η Altius Insurance πραγματοποίησε την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια των νέων γραφείων και καταστημάτων της στη Λευκωσία, τα οποία στεγάζονται στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου 1 στο κτήριο Β’ του Business Center Έγκωμης. 

Το νέο κατάστημα εξυπηρέτησης της Altius Insurance βρίσκεται στον 2ο και 3ο όροφο και αποτελεί ένα σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, με πρωτοποριακή αισθητική. Οι άνετοι χώροι του διακρίνονται για την εργονομία και λειτουργικότητά τους, ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα μοντέρνο και ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες και τους εργαζομένους της, καθώς είναι εξοπλισμένοι με καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας.

Η μεταστέγαση αυτή, είναι απτή απόδειξη της ανοδικής πορείας, της αδιάλειπτης ανάπτυξης αλλά και της ευρωστίας της Altius Insurance, η οποία προχωρά σε συνεχή αναβάθμιση των επαγγελματικών εγκαταστάσεων που φιλοξενούν τους διακεκριμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της. 

Η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην ανάπτυξη του υλικού και άυλου κεφαλαίου της, ενισχύοντας την ήδη εξέχουσα θέση της στην ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εργασίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ανθρώπων και των επιχειρήσεων. 

Μετά το τέλος των εγκαινίων ακολούθησε δεξίωση στον εξωτερικό χώρο εκδηλώσεων του καταστήματος.