Έγινε Viral το τραγούδι της Σταυρούλας απο το Καφέ της Χαράς


Ένα αγαπημένο παραδοσιακό τραγούδι που με την μαγική συνταγή του Μάριου Χαπέρη και του Κωνσταντίνου Παντζή κάνει πραγματικό χαμό και ακούγεται και συζητιέται απο την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του παντού.

Η ”Σταυρούλα” όπως λέγεται το τραγούδι, με την φωνή του Αλέξη Πρεβενά και σε μια πολύ όμορφη και εύθυμη σκηνοθεσία του Τάκη Δαμάσκη έχει κυκλοφορήσει απο την GABI Music και μπήκε απευθείας στα δημοφιλέστερα Videos στο Youtube ενώ τα σχόλια στα social media δίνουν και παίρνουν.

Tο συγκεκριμένο τραγούδι θα το ακούσουμε πολύ σύντομα και μέσα απο την αγαπημένη σειρά ”Το καφέ της Χαράς” βλέποντας τον Φατσέα να κυνηγάει την Σταυρούλα.

Χθές κιόλας ο τραγουδιστής παρευρέθηκε στα γυρίσματα του ”Καφέ της χαράς” όπου και ανεβάσανε συγκεκριμένο video όπου θα δείτε παρακάτω με την Έφη Ρασσιά ή αλλιώς Βάλια Χάσκα, όπου και ανακοινώνουν επίσημα ότι η ”Σταυρούλα” θα παίξει πολύ σύντομα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε το Video Clip του τραγούδιού που θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε όλοι αυτό το καλοκαίρι!

Απευθείας από τα γυρίσματα του “Καφέ της Χαρας”…Ο καλλιτέχνης μου Alexis Prevenas με την αγαπημένη σε όλους μας Βαλια (Εφη Ρασσια). Ετοιμαστείτε και σύντομα έρχεται η Σταυρουλα μας μέσα από το Καφέ της Χαράς! Αλέξη μου σου αξίζουν ΟΛΑ τα καλά αδερφέ μου! Από την πρώτη μέρα δεν σταματήσαμε να τρέχουμε παρέα αλλα έρχεται πολύ γρήγορα η μέρα που θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί την Σταυρουλα μας!!! #prevenas #stavroula #gabi #haperis #pantzis https://youtu.be/5gOcFIeLQrE

Posted by GABI Music – Haperis Productions on Thursday, 5 March 2020