Έφτασαν στην Lidl Κύπρου τα “Next Lever Burger”


Μία εξαιρετική διατροφική λύση για όσους δε θέλουν να στερηθούν τη γευστική απόλαυση του κρέατος.

H Lidl Κύπρου από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 λανσάρει στα καταστήματά της τα vegan μπιφτέκια “Next Level Burger”, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση για χορτοφαγική διατροφή, είτε για ηθικούς είτε για οικολογικούς λόγους. 

Τα “Next Level Burger” αποτελούν τη φυτική εκδοχή των μοσχαρίσιων μπιφτεκιών που όλοι γνωρίζουμε, μία ποιοτική επιλογή, η οποία σέβεται τα ζώα και τον πλανήτη. Η σύστασή τους αποτελείται από λαχανικά, μανιτάρια, αρακά, πρωτεΐνη σίτου και σόγιας, καθώς και χυμό παντζαριού.

Αποτελούμενα από φυτικές πρωτεΐνες, τα υγιεινά υποκατάστατα κρέατος, έχουν 91% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά την παραγωγή σε σχέση με τα συμβατικά μοσχαρίσια μπιφτέκια, ενώ είναι 100 % ουδέτερα για το κλίμα, δεδομένου ότι το υπολειπόμενο 9% εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα αντισταθμίζεται από την ClimatePartner βάσει κλιματολογικών πιστοποιήσεων. Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητούν πληροφορίες για την αντιστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τη βοήθεια ενός κωδικού QR και να διαπιστώσουν το μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα που τα χαρακτηρίζουν.

Εκτός από το περιεχόμενο, η συσκευασία του προϊόντος έχει οικολογικό χαρακτήρα. Τα φυτικά μπιφτέκια “Next Level Burger” τοποθετούνται σε χαρτονένιο δίσκο, ο οποίος επικαλύπτεται από μια λεπτή, αφαιρούμενη μεμβράνη και σφραγίζεται με μία δεύτερη στρώση λεπτής μεμβράνης, υλικά, τα οποία διαχωρίζονται και ανακυκλώνονται.

Τα προϊόντα “Next Level Meat” προσφέρουν την ικανοποίηση, που αναζητά ακόμα κι ο μεγαλύτερος λάτρης των burgers, ενώ η επιλογή τους συμβάλλει στις συνθήκες καλής διαβίωσης των ζώων αλλά και στο περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στο:

www.lidl.com.cy 

www.facebook.com/lidlcy  

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_