«ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…» ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ OMEGA ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!


Μια καινούργια κοινωνική/ανθρώπινη εκπομπή με τίτλο «ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ» έρχεται σύντομα στο Omega με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γεωργίου.

Στους πρωτόγνωρους καιρούς που διανύουμε, το κανάλι συνεχίζει να δημιουργεί με στόχο να κρατήσει καλή παρέα στους τηλεθεατές. Πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκπομπή γεμάτη συναισθήματα, εκπλήξεις και αυθορμητισμό, η οποία θα ασχολείται με δυνατές ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

«Ποιος» είναι ο αποστολέας που θέλει να μοιραστεί την μοναδική του ιστορία και «γιατί» στέλνει πρόσκληση; Οι απαντήσεις στις οθόνες μας!

Χαρακτηριστικά στοιχεία, είναι δυο πόρτες που θα παίζουν καθοριστικό ρόλο. Από την μία πόρτα θα μπαίνει ο αποστολέας της πρόσκλησης. Από την άλλη πόρτα, ο παραλήπτης που δεν γνωρίζει ποιος και γιατί τον καλεί μέχρι να αποκαλυφθεί. Όσο για τα συναισθήματα που μπορεί κάποιος να μοιραστεί; Πάρα πολλά, καθώς με όσα συμβαίνουν όλοι έχουμε εκτιμήσει τα απλά, έχουμε αναθεωρήσει για πολλά και καταλάβαμε πόσο σημαντική είναι η έκφραση των συναισθημάτων μας. Ένα ευχαριστώ, ένα σ’ αγαπώ, μια συγγνώμη και οτιδήποτε άλλο θέλει ο κάθε αποστολέας να εκφράσει.

Η ανθρώπινη προσέγγιση της Αφροδίτης Γεωργίου θα κάνει τους συμμετέχοντες να αισθανθούν άνετα για να ανοίξουν τις καρδιές τους, αλλά και να πετύχουν μια αξέχαστη έκπληξη στους αγαπημένους τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκπομπή και η ημερομηνία της πρεμιέρας θα ανακοινωθούν σύντομα. H εκπομπή θα πραγματοποιεί Τεστ Κορωνοϊου σε όλους τους συμμετέχοντες.