«ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…» με την Αφροδίτη Γεωργίου Σάββατο 10/4 στις 19:10

Μην χάσετε το Σάββατο, 10 Απριλίου, τις δυνατές εξομολογήσεις δυο συνανθρώπων μας, στο «Έχω Κάτι Να Σου Πω», με την Αφροδίτη Γεωργίου.

Κάθε εβδομάδα, η Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται τους πρωταγωνιστές που θέλουν να πουν κάτι σημαντικό σε κάποιον, και μαζί με το τηλεοπτικό κοινό ξετυλίγουν ιστορίες που αξίζει να ειπωθούν.

Ο Χρίστος Μισός, ο πρώτος Κύπριος Τοξοβόλος με τύφλωση έρχεται για να μας δείξει πως η αναπηρία δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στα όνειρα μας και ότι ο καθένας μας μπορεί ακόμη και στο σκοτάδι να βρει το δικό του φως. Ο Χρίστος είχε την όρασή του μέχρι τα 31 του χρόνια. Όταν επήλθε η πλήρης τύφλωση κατάφερε να συνεχίσει την ζωή του προσαρμόζοντάς την στα νέα δεδομένα. Σήμερα, κάνει την Κύπρο περήφανη με τις διακρίσεις του ανά το παγκόσμιο.

Στην άλλη ιστορία, πρωταγωνίστρια είναι η Εμμανουέλα Αντωνιάδου, η οποία στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Λεμεσό. Τότε, τέσσερεις άντρες, πλήγωσαν την ψυχή της με τον χειρότερο τρόπο. Έρχεται για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους όσοι βίωσαν σεξουαλική κακοποίηση, με αφορμή και τις πολλές καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για δύο δυνατές ιστορίες γεμάτες μηνύματα δύναμης, αισιοδοξίας και θέλησης για ζωή.

«ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…»

Σάββατο 10/4 στις 19:10