Ε2Κ19, Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, αγωνία και μεγάλα έπαθλα ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Η μεγαλύτερη διοργάνωση ESPORTS που έγινε ποτέ στην Κύπρο, τo Ε2Κ19, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στο Royal Hall και προσέλκυσε εκατοντάδες λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που έσπευσαν για να διαγωνιστούν, διεκδικώντας βραβεία συνολικής αξίας €10,000. Μεγάλη απήχηση είχε επίσης και σε κοινό που επέλεξε να παρευρεθεί για να ζήσει απλώς την εμπειρία, παρακολουθώντας τα τουρνουά!

Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν φυσικά οι παίκτες, οι οποίοι απόλαυσαν τον διαγωνισμό μέσα στο ευχάριστο και εντυπωσιακό περιβάλλον που τους παρείχαν οι διοργανωτές του τουρνουά, ΑΝΤΕΝΝΑ και Ελληνική Τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση περιείχε δύο μεγάλα τουρνουά, αυτά του League of Legends και του FIFA20:

League of Legends

Winner: Anorthosis Famagusta Esports €5,000

Runner Up: ZAOMAO €1,000

FIFA20

Winner: Simon Kiremidjian €1,000

Runner Up: Michalis Michael €300

Για τους νικητές των πιο πάνω τουρνουά έγιναν απονομές οι οποίες προβλήθηκαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά στο πιο κάτω link:

https://www.facebook.com/ant1.com.cy/videos/1500291570120552/

Η βράβευση για το μεγαλύτερο τουρνουά League of Legends έγινε από τους χορηγούς του E2K19. Την Ελληνική Τράπεζα εκπροσώπησε ο Digital Marketing Officer, Θωμάς Ερωτοκρίτου και την INSPOT Κύπρου, ο Marketing Director Γιώργος Καραπατάκης, ενώ η βράβευση του νικητή για το FIFA20 έγινε από τον  Μιχάλη Οδυσσέως, Digital development manager του ΑΝΤ1 και project manager του E2K19, εκ μέρους των καταστημάτων PUBLIC οι οποίοι ήταν επίσης χορηγοί της διοργάνωσης.

Οι επισκέπτες είχαν επίσης την δυνατότητα να διαγωνιστούν σε άλλα δύο παιχνίδια, το PUBG και το Call of Duty:Mobile, όπου δόθηκαν επίσης χρηματικά ποσά άνω των €2,000.

Παράλληλα έγινε παραγωγή 19 ωρών ζωντανής μετάδοσης, με 6 διαφορετικούς παρουσιαστές, στο διαδικτυακό μας κανάλι E2KCY που είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα Twitch. twitch.tv/e2kcy

Τα ESPORTS όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν, αφού σύμφωνα με εκτιμητές, οι θεατές αλλά και τα συνολικά εισοδήματα στον τομέα των ESPORTS αναμένεται να τριπλασιαστούν μέχρι το 2022. Η επανάσταση περνάει, για άλλη μια φορά, μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.