«Δυστυχώς άκουσα εγώ την τελευταία λέξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη»


Η εξομολόγηση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου για την εθνική ηθοποιό

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στον ρόλο της υπηρέτριας που συνήθιζε να παίζει, στην αγάπη της ζωής της αλλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Εάν δεν έκανα το ρόλο της υπηρέτριας θα ήμουν δυστυχισμένη. Εγώ τον επέλεξα στην πρώτη μου ταινία. Ήθελαν να κάνω μια σέξι σταρ, με βάλανε σε ένα κρεβάτι και μου λένε… γδύσου. Τι να κάνω, λέω… Να γδυθώ; Σηκώθηκα, ντύθηκα κι έφυγα. Και τους λέω ότι θέλω να κάνω το ρόλο της υπηρέτριας. Ήμουν φοιτήτρια της Νομικής σχολής και αριστούχος της δραματικής σχολής» ανέφερε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και πρόσθεσε: «Για να διαστρεβλώσεις την ελληνική γλώσσα και να κάνεις αυτά τα μαργαριτάρια πρέπει να είσαι μορφωμένος».

Μιλώντας για το ρόλο της αγάπης στη ζωή της, η ηθοποιός είπε: «Αγαπήθηκα πολύ, αλλά ήμουν άμυαλη. Θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχω παιδιά και σύζυγο. Παρουσιάστηκαν κάποιες τύχες, αλλά έμεινα πιστή σε μια αγάπη, δεν ήθελα δεύτερο γάμο. Τώρα είναι δύσκολο να είσαι μόνη. Πήγα στη Γερμανία, την περίοδο της Χούντας, με δικό μου θίασο και έβγαλα 2.5 εκατομμύρια, έτσι αγόρασα το σπίτι μου».

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου αναφέρθηκε και στην καλή της φίλη Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με φώναζε ψιψίνα, έτσι της ήρθε με μια μέρα πάνω στη σκηνή. Η Αλίκη με τον Δημήτρη δεν χώρισαν ποτέ. Η τελευταία στιγμή που την είδε ζωντανή ο Δημήτρης ήταν στο Ιατρικό Κέντρο. Ίσως, όμως, αυτό δεν άκουσε ο Δημήτρης, που δυστυχώς άκουσα εγώ την τελευταία της λέξη. Μου είπε “Ψιψίνα, θέλω να με πας στο Θεολόγο”».

Πηγή : newsbeast.gr