«Δύσκολη Σιωπή»: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε δισκογραφική επάνοδο

Ακόμα και την πιο «Δύσκολη Σιωπή» υπόσχεται να σπάσει κομμάτια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την επάνοδό της.

Με νέο τραγούδι ανανεώνει τη δισκογραφική παρουσία της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Θεωρείται δικαίως ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, με θέση στην «πρώτη γραμμή» της σημερινής έντεχνης μουσικής. Η ίδια, βέβαια, δεν τοποθέτησε ποτέ στη διαδρομή της ταμπέλες, έχοντας κινηθεί σε ποικίλα ακούσματα, από το ροκ του «Έλα» έως το λαϊκό του «Χωρίς Εξηγήσεις». Αυτός είναι ένας από τους λόγους, μαζί το λαμπερό και ακραιφνές ταλέντο της, που έχει αγαπηθεί καθολικά και αποσπάσει ευρέως τα εύσημα.

Στο τελευταίο ολοκληρωμένο βήμα της, πριν ενάμιση χρόνο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συγχρωτίστηκε με τις υπέροχες συνθέσεις του Μίνου Μάτσα και τους θεσπέσιους στίχους της Ελένης Φωτάκη στον εξαιρετικό δίσκο «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε», ο οποίος αναρριχήθηκε έως την κορυφή του επίσημου IFPI Chart, χαρίζοντας τραγούδια όπως τα «Κλαίει Ο Άγγελός Μου», «Ως Κι Οι Θάλασσες» και «Χωρίς Εξηγήσεις».

Έπειτα από μία σεζόν sold out εμφανίσεων σε Θεσσαλονίκη («Fix Factory Of Sound») και Αθήνα («Anodos Live Stage»), όπου καθήλωσε και ξεσήκωσε το κοινό με το πληθωρικό της εκτόπισμα επί σκηνής, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει έτοιμη τη «Βαλίτσα» για μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε 27 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Εφόδιο στο ταξίδι της θα έχει ένα νέο τραγούδι με το οποίο θα μαγέψει, θα εξάψει τα συναισθήματα, θα αγγίξει και θα σπάσει σε κομμάτια σε ακόμα και την πιο «Δύσκολη Σιωπή», όπως είναι εξάλλου ο τίτλος του.

Τους στίχους υπογράφει ο Φίλιππος Γράψας, εμπνευστής ανυπέρβλητων τραγουδιών με ανεξίτηλο και διαχρονικό αποτύπωμα στη ελληνική δισκογραφία, όπως τα «Σ’ Αναζητώ Στη Σαλονίκη», «Τα Λαδάδικα», «Μια Στάση Εδώ», «Η Εθνική Μας Μοναξιά» και όχι μόνο με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, «Αν Δε Γεννηθείς Αστέρι», «Παράξενη Βροχή» και άλλων. Η σύνθεση είναι δημιουργία του ταλαντούχου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Σταύρου Σιόλα.

Η «Δύσκολη Σιωπή» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη έρχεται από σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τη Δευτέρα 29 Μαΐου από τη Minos EMI / Universal.

«Δύσκολη σιωπή, δύσκολο φιλί…»

[ot-video][/ot-video]