«DRAGONS’ DEN GREECE» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1


Το «Dragons’ Den», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, έρχεται και στην Ελλάδα! 

 To πολυβραβευμένο Dragons’ Denγνωστό και ως Shark Tank – προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Τώρα παίρνει και ελληνικό χρώμα και έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons. 

Η ΙΔΕΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «DRAGONS’ DEN»

To DRAGONS’ DEN στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους. 

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ «DRAGONS’ DEN»

Οι Dragons είναι 5 κορυφαίοι Έλληνες επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του. Είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία. 

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση. 

Στο DRAGONS’ DEN δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα! 

Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας  παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.  

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ DRAGONS

Η διαδρομή τους είναι ξεχωριστή και δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν στους επιχειρηματίες που θα τους εντυπωσιάσουν με τις προτάσεις τους. Το moto ζωής που τους χαρακτηρίζει, αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα αλλά και του τρόπου σκέψης και δράσης τους. 

ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΣ –ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ 

«Για μένα, το μυστικό της επιτυχίας είναι να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή».

ΠΟΛ ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ –  ΙΔΡΥΤΗΣ COCO-MAT

«Ποτέ δεν έχω αισθανθεί επιτυχημένος με τη στατική έννοια που κάνει κάποιον να επαναπαύεται. Νιώθω λες και τώρα αρχίζουν όλα, συνεπώς πρέπει να είμαι φρέσκος και ετοιμοπόλεμος».

ΛΙΛΗ ΠΕΡΓΑΝΤΑ – ΙΔΡΥΤΡΙΑ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ POWER HEALTH

«Σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται αν δεν το διεκδικήσουμε. Δουλεύω σκληρά, αγαπάω και παθιάζομαι με ό,τι κάνω και δεν αποκλίνω από το όραμά μου». 

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗ – ΙΔΡΥΤΡΙΑ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ THE RODIAL GROUP

«Στην επαγγελματική μου πορεία έχω ακούσει περισσότερα “όχι” από “ναι”. Αυτό δε σταμάτησε, όμως, την προσπάθειά  μου να κατακτώ τους στόχους μου. Πάντα βρισκόμουν σε εγρήγορση ώστε να βρω τρόπο το “όχι” να γίνει “ναι”». 

Όσο για τον 5ο DRAGON που θα συμπληρώσει την εξαιρετική ομάδα των επενδυτών; Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα!

«DRAGONS’ DEN»

Το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό show στον κόσμο είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες. Οι Dragons είναι έτοιμοι να σε συναντήσουν! Εσύ; 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.antenna.gr/dragonsden και έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Dragons’ Den. Επενδύουμε σε εσένα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Executive Producers: Michael Iskas, Σάκης Τανιμανίδης

Showrunner: Άτζυ Ντρίβα

Παραγωγή: Antenna Studios

 Instagram

@dragonsdengreece

 Twitter 

@DragonsDenGR

 Facebook

@dragonsdengreece

 Δείτε τα trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=8vwSBQ-Sdvw

https://www.youtube.com/watch?v=djy0BLR2SU0

https://www.youtube.com/watch?v=IjTu47I9gFk