Douleutaras: Έκανε πράξη την ευχή νεαρής καρκινοπαθούς και ανακαίνισε πλήρως το δωμάτιό της με το πρόγραμμα “Σπίτια Ζωής”


Σε μια μεγάλη και συνάμα συγκινητική πράξη ανθρωπιάς προχώρησε ο Douleutaras, η παγκύπρια Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών, στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ «Σπίτια Ζωής». Ανέλαβε μαζί με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» να εκπληρώσει την ευχή μιας νεαρής καρκινοπαθούς που ζει στην επαρχία της Λεμεσού, προχωρώντας σε πλήρη ανακαίνιση του υπνοδωματίου της.

Μόλις ενημερώθηκαν για την περίπτωση οι άνθρωποι του Douleutaras, χωρίς δεύτερη σκέψη έπιασαν δουλειά, κινητοποιώντας τους καλύτερους επαγγελματίες τεχνίτες της αγοράς με τους οποίους συνεργάζονται. Αφού πραγματοποίησαν επιτόπια επίσκεψη μαζί με τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» και κατέγραψαν όλα όσα πρέπει να γίνουν, ξεκίνησαν εντατικά τις εργασίες, καταφέρνοντας να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση του υπνοδωματίου μέσα σε μερικά μόλις 24ωρα. 

Πιο συγκεκριμένα, επαγγελματίες που ανήκουν στο δίκτυο της πλατφόρμας  προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους παρέχοντας τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες. Αρχικα, υλοποιήθηκε επιδιόρθωση στους τοίχους και στη συνέχεια ακολούθησε το βάψιμο και η τοποθέτηση wallpaper, κάνοντας το δωμάτιο να φαίνεται πραγματικά ολοκαίνουργιο.  Επιπλεον, οι άνθρωποι του Douleutaras δεν έμειναν μέχρι εκεί, καθώς προχώρησαν σε αντικατάσταση όλων των παλαιών επίπλων. Ένα πανέμορφο και μοντέρνο κρεβάτι μαζί με τα κομοδίνα του κοσμούν πλέον το δωμάτιο της νεαρής, η οποία με το που αντίκρισε τη σημερινή του μορφή δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της.

Δίπλα στην κοινωνία με το πρόγραμμα ΕΚΕ «Σπίτια Ζωής»

Ο Douleutaras δεν μένει μόνο σε ευχολόγια και δηλώσεις συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο, αλλά προχωρεί και σε πολλές δράσεις σε συνεργασία με τους επαγγελματίες συνεργάτες του, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της κοινωνίας, στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ «Σπίτια Ζωής».

Από την Κύπρο και συγκεκριμένα τη Σχολή Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας» και το Καταφύγιο Σκύλων «Hope for Homeless» μέχρι την Ελλάδα και το Γηροκομείο Αθηνών και το Ορφανοτροφείο Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη καθώς και άλλα τόσα, το πρόγραμμα ΕΚΕ «Σπίτια Ζωής», έχει σκοπό μέσα από στοχευμένες δράσεις σε συνεργασία με το δίκτυο επαγγελματιών του Douleutaras, να προσφέρει “ζωή” σε σπίτια, κτίρια ή δομές που χρειάζονται υποστήριξη.

Η κοινωνική προσφορά είναι στο DNA του Douleutaras

Για εμάς στο Douleutaras η προσφορά είναι στο DNA μας, υπογραμμίζει ο Founder & CEO του Douleutaras Ανδρέας Γραμμάτης ο οποίος τονίζει ότι η ανταμοιβή για κάθε ευχή που καταφέρνουν να εκπληρώσουν, είναι το χαμόγελο που εισπράττουμε τόσο εμείς όσο και οι ίδιοι οι επαγγελματίες συνεργάτες μας. «Αυτά τα χαμόγελα  και οι αγκαλιές που κερδίζουμε, αξίζουν περισσότερο από χρήματα και μας δίνουν ώθηση για να προσφέρουμε περισσότερα, απαλύνοντας όσο γίνεται τον πόνο αυτών των ανθρώπων», επισημαίνει με έμφαση.

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 700+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης βρίσκει αξιολογημένο επαγγελματία μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας ότι η εργασία θα γίνει ποιοτικά και αξιόπιστα και ότι το αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Douleutaras επισκεφθείτε το https://www.douleutaras.com.cy ή τους λογαριασμούς της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα:  Facebook, LinkedIn, Instagram.

Σχετικά με το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Μόνο από το όνομα του Παγκυπρίου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή, αρκεί κάποιος να κατανοήσει και τη μεγάλη του προσφορά στην κοινωνία. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε τη δράση και το έργο που επιτελεί στον τόπο μας. O Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονέων και φίλων παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις. Είναι αρωγός και συμπαραστάτης στα παιδιά και τις οικογένειες τους που δίνουν τη δική τους μάχη κατά του καρκίνου μέχρι την ημέρα, που όπως υπογραμμίζουν, θα βγουν νικητές.