Δούκισσα Νομικού: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Πολωνία, στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Δούκισσα Νομικού διανύει μία άκρως ευτυχισμένη περίοδο, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μετά τον πανέμορφο γάμο τους στην Μύκονο, τον περασμένο Ιούνιο, η ευτυχία του ζευγαριού θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου του μωρού. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όμως, δεν σταμάτησαν με την εγκυμοσύνη της και χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι την Πολωνία, για τις ανάγκες ενός νέου concept.

Όπως, αποκάλυψε η όμορφη παρουσιάστρια, μέσα από το προσωπικό της blog, Dutchesss Daily, βρέθηκε στη Βαρσοβία, για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας ολοκαίνουργιας και τεράστιας συνεργασίας που υπέγραψε. Η Δούκισσα Νομικού ανέφερε, επίσης, ότι βρέθηκε εκεί για δύο εικοσιτετράωρα, τα οποία τα πέρασε μέσα στο studio, κάνοντας γυρίσματα και έτσι δεν πρόλαβε να χαρεί την όμορφη πόλη της Πολωνίας, με τα καταπράσινα πάρκα και τα ωραία κτίρια που την χαρακτηρίζουν.

Το πρωί της Κυριακής, το ταξίδι της Δούκισσας στην Πολωνία έφτασε στο τέλος του και επέστρεψε στην Ελλάδα! Όμως, λίγο πριν την επιστροφή της, φρόντισε να μας δείξει φωτογραφίες από την παραμονή της στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, είτε μέσα από από το προσωπικό της blog, είτε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Για άλλη μια φορά, η παρουσιάστρια απέφυγε τις ολόσωμες φωτογραφίες, βγάζοντας selfies, ενώ στην ολόσωμη φωτογραφία που ανέβασε στα social media είναι καλά ντυμένη με το παλτό της, με συνέπεια να κρύβεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα!