«Δώσε χρώμα στη ζωή», στηρίζοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, με το Jollypop for Life από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ


Τη νέα τους εκστρατεία με σκοπό την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος με τίτλο «Δώσε χρώμα στη ζωή» ανακοινώνουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Με αφορμή τον Σεπτέμβριο, ο οποίος έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ο «Μήνας Λευχαιμίας», στηρίζουν ακόμα μια φορά το έργο του ιδρύματος για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου, ευαισθητοποιώντας παράλληλα περισσότερους συνανθρώπους μας γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα υγείας.

Μέχρι και το τέλος του μήνα, αποκλειστικά σε όλα τα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράσουν το «Jollypop for Life», στην τιμή των €3. Πρόκειται για μία πορτοκαλί πετσέτα, τυλιγμένη σε σχήμα γλειφιτζουριού και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Ως διαχρονικός αρωγός στις δράσεις του ιδρύματος και με το όραμα όλων… για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ καλούν το κοινό να αγκαλιάσει την ενέργεια αυτή και να δώσει χρώμα στη ζωή, αγοράζοντας ο καθένας το δικό του «Jollypop for Life».

Η Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ανέφερε σχετικά με την εκστρατεία: «Βρισκόμαστε σε μια εποχή, όπου και η ελάχιστη προσφορά στην κοινωνία είναι πολύτιμη, πόσο μάλλον όταν αφορά τα παιδιά, το μέλλον μας. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε για μια ακόμα φορά να συνεισφέρουμε στο σπουδαίο έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και τον αγώνα του για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα».