ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε Δωρεάν εισιτήριο συμμετοχής για το Dorians Coastal Challenge

και λάβε μέρος στην κλήρωση για 1 απο τα 10 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ συμμετοχής για το Dorians Challenge που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 – Η σεζόν ξεκινά με το Dorians Coastal Challenge powered by Hellenic Bank, μια εκδήλωση μοναδική στην Κύπρο και ανάμεσα στις ελάχιστες που πραγματοποιούνται. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Το Dorians Coastal Challenge powered by Hellenic Bank θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία του ΚΟΤ στη Λάρνακα, μια τοποθεσία ιδιαίτερα δημοφιλής και με εύκολη πρόσβαση από όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Η Παραλία του ΚΟΤ θα φιλοξενήσει τους διοικητικούς χώρους της εκδήλωσης, τη διαδρομή και το χώρο στάθμευσης οχημάτων.

ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!
www.dorianschallenge.com

Το Dorians Challenge αποτελεί μια σειρά υπαίθριων διαδρομών με φυσικά και τεχνητά εμπόδια και με δοκιμασίες λάσπης πού όλοι μπορούν να λάβουν μέρος και όλοι μπορούν να τερματίσουν. Το Dorians Challenge έχει εμπνευστεί μέσα από την αρχαία φυλή των Δωριέων, την Ελληνική μυθολογία και ιστορία και ορισμένες από κορυφαίες παρόμοιες διεθνείς διοργανώσεις, με αρκετά από τα εμπόδια να αποτελούν Παγκόσμιες πρώτες παρουσιάσεις.

Είτε επιλέξεις να συμμετάσχεις στο αυθεντικό Dorians Challenge απόστασης 5Km και με 20 εμπόδια, στο Dorians Coastal Challenge με περισσότερες από 20 δοκιμασίες κατά μήκος της παραλίας και εντός ρηχών θαλασσινών νερών ή το Dorians Survival Challenge, θα έχεις την ευκαιρία να θέσης σε έντονη δοκιμασία τη δύναμη, την αντοχή, το σθένος και τις ικανότητές σου για συνεργασία. Κάθε διοργάνωση αποτελεί μια ημέρα μοναδικής διασκέδασης δίνοντάς σου ταυτόχρονα το αίσθημα της απόλυτης επίτευξης.

Επόμενη εκδήλωση είναι το Dorians Coastal Challenge powered by Hellenic Bank, το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 στην Παραλία ΚΟΤ στη Λάρνακα. Δήλωσε συμμετοχή και λάβε μέρος σε μια διοργάνωση μοναδική στην Κύπρο και ανάμεσα στις ελάχιστες που πραγματοποιούνται ανά την υφήλιο.