ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR ΦΙΛΑΛΑΓΝΩΣΙΑΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ – Παιχνίδι και Δράσεις στο Παιδικό Βιβλίο και Παραμύθι”


Το RED STAGE THEATRE με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που καθιερώθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα από το 1966, και κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου  ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σας προσκαλεί και σας προσφέρει σε συνεργασία με τη συγγραφέα και μουσικό Μάρω Θεοδωράκη 

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR ΦΙΛΑΛΑΓΝΩΣΙΑΣ με τίτλο: 

“ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ – Παιχνίδι και Δράσεις στο Παιδικό Βιβλίο και Παραμύθι”

Με τον  εγκλεισμό και τα περιοριστικά μέτρα που βιώνουμε, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στις ιστορίες μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια. 

Με ένα παιδικό βιβλίο τα παιδιά κατανοούν κι αναγνωρίζουν τον κόσμο γύρω τους. Το βιβλίο και το παιδικό παραμύθι έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους ενώ διαδραματιζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα τους. 

Η Μάρω Θεοδωράκη προτείνει σε αυτό το Webinar παιχνίδια έκφρασης και παραγωγής λόγου, ενδυνάμωσης εκφραστικών δεξιοτήτων και συνδυασμούς λέξεων, και δραστηριότητες αφήγησης μέσα από τη δύναμη του Παιδικού Παραμυθιού. 

‘Αλλωστε κάθε παραμύθι μπορεί να έχει παιγνίωδη χαρακτήρα και πάνω από όλα  να ανοίξει ένα παράθυρο στον κόσμο.

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 3 Απριλίου 2021 και ώρα 7:00μμ – 8:00μμ.

Η πρόσβαση στο Webinar θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom.us όπου θα σταλεί link σύνδεσης στους ενδιαφερομένους. Για να λάβετε το link για να παρακολουθήσετε το webinar, μπείτε στην σελίδα https://www.redstagetheatre.com/webinar/