Δωρεάν διευρυμένη ταξιδιωτική ασφάλεια με κάλυψη πολλαπλών κινδύνων από την Emirates


Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία της εταιρείας επεκτείνει σημαντικά την ασφάλεια για COVID-19, με επιπλέον ταξιδιωτική κάλυψη πολλαπλών κινδύνων για όλους τους πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο από την 1η Δεκεμβρίου

 Η Emirates, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών της, πρωτοπορεί παρέχοντάς τους διευρυμένη ταξιδιωτική κάλυψη πολλαπλών κινδύνων, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Το πρωτοποριακό πακέτο ασφάλισης θα ισχύει αυτόματα για αγορές εισιτηρίων από την 1η Δεκεμβρίου και επεκτείνεται σε πτήσεις με κοινούς κωδικούς της Emirates που πραγματοποιούνται από συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, αρκεί ο αριθμός εισιτηρίου να ξεκινά με 176.

Η νέα, διευρυμένη κάλυψη παρέχεται από την AIG Travel και αποτελεί πρωτοπορία για τον  κλάδο των αερομεταφορών και της ταξιδιωτικής ασφάλισης, ενώ έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της Emirates μία πραγματικά μοναδική παροχή προκειμένου να ταξιδεύουν χωρίς άγχος και προβληματισμούς.

Η πρωτοποριακή ασφάλεια καλύπτει όλους τους πελάτες της Emirates σε οποιονδήποτε προορισμό πετούν και ανεξαρτήτως κατηγορίας θέσης. Τα κυριότερα σημεία της κάλυψης περιλαμβάνουν:

  • Έκτακτα ιατρικά έξοδα εκτός της χώρας παραμονής του επιβάτη και έξοδα διακομιδής έκτακτης ανάγκης έως 500.000 δολάρια, με ισχύ και για τον COVID-19 (εάν ο πελάτης προσβληθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού) καθώς και άλλες επείγουσες ιατρικές ανάγκες κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο εξωτερικό.

 

  • Ακύρωση ταξιδιού έως 7.500 δολάρια για αγορές που δεν περιλαμβάνουν επιστροφή χρημάτων, εάν ο ταξιδιώτης ή κάποιος συγγενής του (σύμφωνα με την καθορισμένη πολιτική) δεν μπορεί να ταξιδέψει επειδή έχει διαγνωστεί με COVID-19 πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησής του ή για άλλους σαφώς προσδιορισμένους λόγους.

 

  • Ακύρωση ταξιδιού ή έκτακτη επιστροφή νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία, έως και 7.500 δολάρια, εάν το σχολικό έτος παραταθεί λόγω του COVID-19 μετά την ημερομηνία αναχώρησης και ο ταξιδιώτης ή ένας συγγενής (σύμφωνα με την καθορισμένη πολιτική) είναι καθηγητής πλήρους απασχόλησης, υπάλληλος πλήρους απασχόλησης, ή μαθητής στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

 

  • Έκτακτη επιστροφή από το ταξίδι έως 7.500 δολάρια για αγορές που δεν περιλαμβάνουν επιστροφή χρημάτων και επιπλέον έξοδα για επιστροφή στη χώρα διαμονής, εάν ο ταξιδιώτης ή κάποιος συγγενής του (σύμφωνα με την καθορισμένη πολιτική) αρρωστήσει σοβαρά, όπως για παράδειγμα, εάν προσβληθεί με COVID-19 ενώ ταξιδεύει στο εξωτερικό.

 

  • Μη διεκπεραίωση του ταξιδιού έως και 7.500 δολάρια, εάν ο ταξιδιώτης βρεθεί θετικός στον COVID-19 ή σε ιατρική εξέταση στο αεροδρόμιο και του ζητηθεί να μην ταξιδέψει.

 

  • 150 δολάρια την ημέρα ανά άτομο, για έως και 14 συνεχόμενες ημέρες εάν, ενώ βρίσκεται εκτός της χώρας διαμονής του, ο ταξιδιώτης βγει θετικός στον COVID-19 και τοποθετηθεί απροσδόκητα σε υποχρεωτική καραντίνα από τον αρμόδιο κυβερνητικό οργανισμό, εκτός της χώρας διαμονής του.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates, Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, δήλωσε: «Η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που προσέφερε δωρεάν παγκόσμια κάλυψη για τον COVID-19 στους ταξιδιώτες τον Ιούλιο και η ανταπόκριση των πελατών μας ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική. Δεν επαναπαυτήκαμε όμως, αντιθέτως συνεχίσαμε να ψάχνουμε τρόπους για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους πελάτες μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πλέον μπορούμε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας τη νέα διευρυμένη ταξιδιωτική ασφάλεια πολλαπλών κινδύνων και κάλυψης για τον COVID-19, η οποία αποτελεί πρωτοπορία για τον κλάδο.

Παρατηρούμε ότι υπάρχει μία έντονη επιθυμία για ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ειδικά κατά τη διάρκεια των χειμερινών εορτών, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν θερμότερα κλίματα και οικογενειακούς προορισμούς, όπως το Ντουμπάι. Με την ενεργοποίηση της νέας ταξιδιωτικής ασφάλειας πολλαπλών κινδύνων και της κάλυψης COVID-19, στοχεύουμε στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά για τον σχεδιασμό των ταξιδιών τους, τόσο αυτόν τον χειμώνα όσο και το 2021».

Επιπροσθέτως, η διευρυμένη κάλυψη της Emirates έχει προβλέψει και για προσωπικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κάλυψη για χειμερινά σπορ, απώλεια προσωπικών αντικειμένων και διακοπή ταξιδιού λόγω απρόσμενου κλεισίματος του εναέριου χώρου, ταξιδιωτικών συστάσεων ή περιορισμών.

Οι πελάτες δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπληρώσουν οποιαδήποτε φόρμα πριν ταξιδέψουν και δεν υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κάλυψη που παρέχεται από την Emirates. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.emirates.com/multi-risk-travel-insurance

Ευελιξία και ασφάλεια: Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και σιγουριά για το σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο της Emirates έως τις 31 Μαρτίου 2021, μπορούν να απολαύσουν ευνοϊκούς όρους και επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων, σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους ή να επεκτείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για 2 χρόνια.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/ticket-options/

Υγεία και ασφάλεια 

Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της, στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αυτά και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety

Το Ντουμπάι είναι ανοιχτό και δέχεται επισκέπτες για λόγους επαγγελματικούς και για ταξίδια αναψυχής. Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τα διάσημα αξιοθέατα έως τις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης στους επισκέπτες. Το 2019, η πόλη καλωσόρισε 16,7 εκατομμύρια επισκέπτες και φιλοξένησε εκατοντάδες παγκόσμιες συναντήσεις και εκθέσεις, καθώς και αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Το Ντουμπάι ήταν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα Safe Travels από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), το οποίο υποστηρίζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι επισκεφθείτε η διεύθυνση: www.emirates.com/flytoDubai