Δείτε πως κατάντησε ο Eminem – Το πρόσωπό του «έσπασε» κι έχασε πολύ βάρος (Photo)


Οι μεγάλοι σταρ συχνά κρύβουν και μεγάλους δαίμονες μέσα τους, και ο Eminem σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι κόντεψε να χάσει τη ζωή του από τα ναρκωτικά, καθώς και ότι είναι εθισμένος στα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Αυτός του ο εθισμός έχει αρχίσει να γίνεται ορατός και στην εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια.

Σε συνέντευξή του την Τετάρτη στη Wall Street Journal, ο διάσημος ράπερ φαινόταν εμφανώς «κομμένος» και γερασμένος, παρουσιάζοντας μία εικόνα που απέχει πολύ από τον εντυπωσιακό νεαρό που πόζαρε στο εξώφυλλο του «The Real Slim Shady» πριν από 14 χρόνια.

Είχε το συνηθισμένο μαύρο λουκ του με το σκουφάκι, όμως οι ρυτίδες και οι προεξέχουσες φλέβες ήταν εμφανείς στο ωχρό πρόσωπό του.

Ο 42χρονος σήμερα ράπερ έχει αλλάξει αρκετά συγκριτικά με το παρελθόν. Ο Έμινεμ εμφανίστηκε πρόσφατα στα βραβεία της Wall Street Journal, «Innovator Of The Year» και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση η σημερινή του εικόνα, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω το πρόσωπό του έχει «σπάσει» και έχει χάσει πολλά κιλά!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πάντως, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Έμινεμ υπήρξε εξαρτημένος για χρόνια από τα ναρκωτικά, η επίδραση των οποίων φαίνεται καθαρά στο πρόσωπό του. Ο εθισμός του ξεκίνησε την περίοδο που γύριζε την ταινία «8 Mile» και έπρεπε να βρίσκεται 16 ώρες την ημέρα «στο πόδι», με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί.

eminem_sick

Όταν του έδωσαν ένα χάπι Ambien ώστε να βοηθηθεί, εκείνος ζήτησε συνταγογράφηση, με αποτέλεσμα να εθιστεί. Από το Ambien, έφτασε να παίρνει Vicodin και Valium, σε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος.

Το 2005 νοσηλεύτηκε σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ για τρία χρόνια αποσύρθηκε από την μουσική

Μάλιστα όπως ο ίδιος έχει πει, κάποια στιγμή κόντεψε να χάσει την ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών: «Αν δεν είχα πάει στο νοσοκομείο, θα είχα πεθάνει. Τα όργανά μου είχαν καταστραφεί. Το συκώτι, τα νεφρά μου… τα πάντα! Δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρω».

 

Πηγή: boro.gr