Δείτε πως ήταν ο Παντελής Παντελίδης στην εφηβεία του!

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν, είναι και θα είναι από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών!

Ο Παντελής Παντελίδης έγινε ιδιαίτερα αγαπητός με την αξία του και συγκεκριμένα εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβασε στο you tube και έγινε αμέσως επιτυχία. Με την αγάπη του κόσμου κατάφερε να εισχωρήσει γρήγορα στο ραδιόφωνο κι από εκεί στην Αθηναϊκή νύχτα.

Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στη Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργάστηκε ως αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά παραιτήθηκε καθώς το όνειρό του ήταν το τραγούδι. Το ακολούθησε και το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Τόσο απλά.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα τον δείτε με λίγα παραπανίσια κιλάκια στις σχολικές του εκδρομές στην ηλικία των 16.

Έφερε τα πάνω κάτω με τα τραγούδια του. Πρόκειται για έναν αυτοδίδακτο καλλιτέχνη που γράφει μόνος του στίχους και μουσική, με μοναδική πηγή έμπνευσης τα βιώματά του. Τα βίντεο με τις εμφανίσεις και τα τραγούδια του μετράνε εκατοντάδες χιλιάδες views στο youtube χάρη στην αγάπη των φανατικών θαυμαστών του.

Ο Παντελής Παντελίδης έχει χαρακτηριστεί ως “φαινόμενο” και όχι άδικα… Εγώ θα τον χαρακτήριζα “λαίλαπα” και αυτό γιατί δεν αρκέστηκε στην επιτυχία του τραγουδιού «Δεν ταιριάζετε σου λέω», αλλά έξυπνα βομβάρδισε τα ραδιόφωνα με κομμάτια άμεσα, που μίλησαν με απλά λόγια στην καρδιά του κοινού και του χάρισαν τεράστια απήχηση και αγάπη.

[ot-video][/ot-video]

Το πρωί της 18ης Φλεβάρη 2016 ήταν σοκαριστικό για την ελληνική μουσική. Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Παντελή Παντελίδη έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου και από τα ΜΜΕ μαθεύτηκε σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην ομογένεια. Λίγο πολύ τα γεγονότα από κει και πέρα μέχρι σήμερα είναι γνωστά.

Τα τραγούδια του συνεχίζουν να παίζονται στα clubs και στα ραδιόφωνα, ενώ όσα έχουν κυκλοφορήσει μετά το θάνατό του έχουν επίσης διαγράψει αξιοθαύμαστη πορεία.

Θα σε θυμόμαστε για πάντα Παντελή!!