Διοργάνωση του “Race for the Cure” από την Europa Donna Κύπρου


Διοργάνωση του “Race for the Cure” από την Europa Donna Κύπρου

Η Europa Donna Κύπρου, στο πλαίσιο του Μήνα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, διοργανώνει για πρώτη φορά το “Race for the Cure”, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο και αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για την υγεία των γυναικών. Μέσα από τον αγώνα αυτό,  οργανωμένοι και άλλοι φορείς για τον καρκίνο του μαστού συνεισφέρουν πόρους και βοηθούν στην ευαισθητοποίηση του κοινού.

Τηρώντας τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπως αυτά καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας, δρομείς και φίλοι του αθλητισμού θα μαζευτούμε και θα πορευτούμε μαζί, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Το “Race for the Cure” περιλαμβάνει τρέξιμο 5 χιλιομέτρων και περπάτημα 3 χιλιομέτρων. Το κοινό μπορεί ακόμα να δημιουργήσει και να εγγράψει την ομάδα του και σε άλλα αθλήματα, όπως π.χ. κωπηλασία, ορειβασία, ποδηλασία, κ.ά. Η δημιουργία και εγγραφή ομάδας μπορεί να αφορά και διαφορετική ημερομηνία (μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου), από το κύριο αθλητικό γεγονός που διοργανώνει η Europa Donna Κύπρου και να ενταχθεί στο πλαίσιο του “Race for the Cure”.

Κύριο Αθλητικό Γεγονός

  • Ημερομηνία: Κυριακή 31/10/2021
  • Επαρχία: Λευκωσία
  • Χώρος: Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου
  • ‘Ωρες: Τρέξιμο 9:30π.μ., Περπάτημα 11:00π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.raceforthecure.eu για εγγραφές, όπως επίσης και την ιστοσελίδα και τα social media της Europa Donna Κύπρου για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσω των social media, όπως facebook, instagram, tweeter, κ.ά., το κάθε άτομο μπορεί να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, κοινοποιώντας φωτογραφίες με τα hashtags #RFTC2021, #strongertogether, #μαζίπιοδυνατοί, #europadonnacyprus.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την έρευνα για θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Μέγας Χορηγός: ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας: SIGMA TV, MADAME FIGARO

Επίσημοι Χορηγοί: REMEDICA, ROCHE

Υποστηρικτές: ΕΥΡΗΚΑ, KEAN, NATURE VALLEY, PERIC, PERRIER & JUICE, ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ