Διονύσης Σχοινάς & Φοίβος (επαν)έρχονται με νέα επιτυχία

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος δεν επαναπαύονται καθόλου, το φθινόπωρο τους περιμένει!

Ή μάλλον, ακόμα καλύτερα, οι ίδιοι περιμένουν το φθινόπωρο για να μας δώσουν άλλη μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη επιτυχία που θα ακουστεί δυνατά.

Ο Φοίβος χάραξε, χωρίς αμφιβολία, τα τέλη των 90’s με τραγούδια που παραμένουν δημοφιλή έως σήμερα σε όλους μας. Το ίδιο έπραξε και με τη διαδρομή του Διονύση Σχοινά, την οποία «απογείωσε» κατά κύριο λόγο με τα αξέχαστα «Τι Τρελά Μου Ζητάς», «Συγκοινωνούντα Δοχεία» και «Μου Ταιριάζεις».

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος έχουν επαναδραστηριοποιήσει το αχτύπητο δίδυμό τους, διαθέτοντας μεγαλύτερη όρεξη από ποτέ.

Και αυτό αποδεικνύεται με μία απλή ματιά στον απολογισμό που έχει καταγράψει το «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου», το Νο1 των ελληνικών ραδιοφώνων για το περσινό καλοκαίρι «Το Καλοκαίρι», το… διαστημικό «15 Έτη Φωτός» και πριν λίγους μήνες το πιο απρόβλεπτο τραγούδι από όσα έχουν παρουσιάσει.

Η «Απομίμηση Αγάπης» είχε το κάτι παραπάνω που την ανέβασε στην κορυφαία πεντάδα του airplay chart για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Ο Οκτώβριος είναι προ των πυλών και ο Διονύσης Σχοινάς με το Φοίβο έχουν οπλιστεί με την αντίστοιχη διάθεση, για να τη μεταφέρουν στο νέο τους single.

Ο τίτλος του είναι μέχρι στιγμής άγνωστος. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου από τη Spicy. Επίσης, έχουμε και το παρακάτω teaser που όσο και αν δεν αποκαλύπτει πολλά, τόσο αφήνει ακόμη περισσότερα στη φαντασία μας για να περιμένουμε!

[ot-video][/ot-video]