Διογένης- «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» : Η μικρότερη θαυμάστριά του, μόλις 1.5 έτους, επιδίδεται σε ζεϊμπέκικο- Θα «λιώσετε»


Ότι πιο τρυφερό έχουμε δει. Βράδυ Σαββάτου, και ο Διογένης, δίνει το δυναμικό μουσικό παρών του, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», κερδίζοντας με την ερμηνεία του, μεγάλους και μικρούς.

Δια του λόγου του αληθές, η μικρότερη θαυμάστριά του, μόλις 1.5 έτους, ακούγοντάς τον, να ερμηνεύει το «Αθήνα Μου», έριξε τον δικό της ζεϊμπέκικο χορό, που απαθανατίστηκε από τον μπαμπά της, και δεν άργησε να γίνει viral στα social media.

Η μικρή τα δίνει όλα, σε χορευτικές φιγούρες, μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό της για τον Διογένη. Καταφέρνοντας να συγκριθεί και να ξεπεράσει μέχρι και τον δημοφιλή ηθοποιό, Κώστα Αποστολάκη, που το χόρευε live, στο πλατό.

Το τρυφερό βίντεο, έφτασε και στον πολλά υποσχόμενο Θεσσαλονικιό ερμηνευτή, που υπό την αιγίδα της GMUSIC, τους τελευταίους μήνες, έχουν ανέβει πολύ οι μουσικές μετοχές του, μην κρύβοντας, τη συγκίνησή του, με το υπέροχο θέαμα.