Διογένης “Όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες, που έχουν αποδείξει την αξία τους στο χρόνο, σίγουρα έχουν να σου δώσουν πολλά, αρκεί, να θέλεις, να πάρεις”


Αφού μας έδειξε μουσικά τον «Άλλο του Εαυτό», με μία δυναμική μπαλάντα, σε στίχους Γιάννη Μαλλιά και μουσική Ιορδάνη Παύλου, τώρα ο Διογένης, προκαλεί χαμό, σε «Ένα Μαγαζί Γεμάτο». Ένας σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα, στο μουσικό στερέωμα, και συνεργασίες, με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, και τους τελευταίους μήνες, βλέπει τις μουσικές μετοχές του, να σημειώνουν limit up, μέσα από τη συνεργασία του, με τη δισκογραφική εταιρία, G MUSIC. Ο Διογένης, διαθέτοντας όλο το πακέτο επιτυχίας, μοναδική φωνή, πλούσιο ρεπερτόριο, σκηνική παρουσία, μία δυνατή ομάδα δίπλα του, κατάφερε να κάνει την έκπληξη και την αίσθηση στον κόσμο, που του δείχνει την αγάπη του. Σεμνός, με ήθος και αξίες, κληρονομιά από την οικογένειά του, αλλά και έναν σπουδαίο Βασίλη Καρρά, να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, όπως και στο νέο του τραγούδι, με τίτλο «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», που υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, ο Διογένης, ήρθε για να μείνει, στη μουσική σκηνή!

Από τον «Άλλο μου Εαυτό» στο «Ένα μαγαζί γεμάτο»… Πώς επιλέγεις τα τραγούδια σου Διογένη;

Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, για την πορεία, του κάθε τραγουδιού. Κάθε φορά, η επιλογή του είναι, μια συλλογική διαδικασία. Το βασικό συστατικό είναι, το «κλικ»  που θα μου κάνει, στο πρώτο του άκουσμα! Πάντα όμως ,την τελευταία λέξη στην επιλογή κάθε τραγουδιού, την έχει o παραγωγός μου,  η ομάδα και οι συνεργάτες της «G Music»!

Πόσο σημαντικό είναι για έναν καλλιτέχνη, να ανήκει σε μία δισκογραφική οικογένεια;

Είναι, σαν την πραγματική οικογένεια. Μέσα στην οποία πηγάζει εμπιστοσύνη, ηρεμία, ασφάλεια και έτσι μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, μπορείς να δημιουργείς στο μέγιστο. Και νιώθω, πολύ ευλογημένος, που είμαι στην οικογένεια, της G Music.

Είσαι στο καλλιτεχνικό στερέωμα, κοντά στα 15 χρόνια. Τι έχει αλλάξει πλέον, για τον Διογένη;

Μετά από τόσα χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο,  νιώθω ότι σήμερα…ξεκινάω και πάλι!!! Ο λόγος είνα,ι η νέα μου συνεργασία με την G Music, που μου έχει δώσει «φτερά», σε συνδυασμό με την εμπειρία, που απέκτησα, όλα αυτά τα χρόνια.

Πώς είναι να σε εμπιστεύεται και να σου δίνει τραγούδια, ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς;

Το πρώτο συναίσθημα είναι, μεγάλη χαρά και τιμή. Από την άλλη όμως, είναι  ευθύνη, καθώς θα πρέπει,να ανταποκριθείς στο «βάρος» ενός τραγουδιού, που σου έχει εμπιστευτεί ένας μεγάλος καλλιτέχνης, όπως ο Βασίλης Καρράς. Πάντα θα είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και τον ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Έχεις συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου; Τι θεωρείς ότι κέρδισες από τον καθένα;

Όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες, που έχουν αποδείξει την αξία τους στο χρόνο, σίγουρα έχουν να σου δώσουν πολλά, αρκεί, να θέλεις, να πάρεις. Κι εγώ, δεν άφησα αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και προσπαθούσα από τον καθένα, να πάρω το καλύτερο στοιχείο του.

Ποια συμβουλή, ηχεί στα αυτιά σου;

Ό,τι και να γίνει, να είσαι ο εαυτός σου. Γιατί  ο κόσμος, δεν ξεγελιέται.

Ποιες είναι οι αξίες που δεν πρόκειται να καταπατήσεις στον βωμό της καριέρας;

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΙΜΗ και ΗΘΟΣ!

Ποιο είναι το πιο ακραίο μήνυμα που έχεις λάβει από θαυμάστριά σου;

Με είχε σοκάρει κάποτε μια κοπέλα ,από την οποία δέχθηκα ευθέως «σεξουαλική παρενόχληση», όταν με επισκέφθηκε στο καμαρίνι και μπαίνοντας, κλείδωσε την πόρτα και έβαλε το κλειδί στην τσέπη της.

Όταν είσαι on stage, από τι συναισθήματα πλημμυρίζεις;

Σε κάθε εμφάνισή μου ,νιώθω σαν να «μεθώ». Και όταν μεθάς, όλα τα συναισθήματα, είναι στο maximum ,είτε είναι χαράς ,είτε μελαγχολίας. Προσωπικά ,τα ζω όλα αυτά πάνω στη σκηνή.

Ανυπομονείς να γεμίσουν ξανά τα μαγαζιά στην Ελλάδα και να διασκεδάζουμε όπως παλιά;

Πείτε μου κάποιον,που να μην ανυπομονεί, εκτός από τον Κο Χαρδαλιά ! (γέλια)

Για τι άλλο, ανυπομονείς να σου συμβεί;

Ανυπομονώ, να εμφανιστώ σε  «Ένα μαγαζί γεμάτο» και να βλέπω τα πρόσωπά τους, χωρίς μάσκες.

Με τρεις λέξεις, πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου;

Δίκαιος, Φιλότιμος, Ξεροκέφαλος.

Θα ξανά πήγαινες σήμερα σε ένα τάλεντ σόου, όπως είχες κάνει στο παρελθόν, ξεχωρίζοντας στο Greek Idol;

Στο σημείο που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, νομίζω πως, δεν θα το επέλεγα.

Για ποιους λόγους μαλώνεις τον Διογένη και για ποιους λόγους τον αγαπάς όλο και περισσότερο;

Τον μαλώνω, όταν τρέχει με το αυτοκίνητο και τον αγαπώ όταν, αντέχει στα δύσκολα

Τι άλλο περιμένουμε μουσικά από τον Διογένη;

Θα ακολουθήσω την πορεία ,που έχω χαράξει ως τώρα και θα συνεχίσω να τραγουδάω με την ψυχή μου, τραγούδια φτιαγμένα με αγάπη και πολύ μεράκι.