Δύναμη ψυχής – Η Πένυ Σκάρου κάνει ποδήλατο με το τεχνητό της πόδι (Photos)


Η τραγουδίστρια, που πριν από 2 χρόνια αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το δεξί της πόδι έπειτα από τροχαίο ατύχημα, σήμερα κατάφερε κάτι πολύ σπουδαίο! Η Πένυ Σκάρου, συνεχίζει τη ζωή της και με δύναμη ψυχής κατορθώνει να κάνει ποδήλατο έχοντας τεχνητό πόδι.

Η Πένυ βρέθηκε στην Ολλανδία, τους τελευταίους δυο μήνες και εκεί που το ποδήλατο έχει την τιμητική του, της δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσει μια ακόμη μάχη και παρά το κινητικό της πρόβλημα να κάνει κανονικά ποδήλατο.

skarou_podilato2

“Επειδή στο ένα πόδι μου δεν έχω γόνατο, είναι πολύ δύσκολο να κάνω ποδήλατο. Αρχικά, όταν σκεφτόμουν να το τολμήσω, πίστευα πως δεν θα τα καταφέρω. Αλλά για μια ακόμη φορά λειτούργησε η θέλησή μου. Τελικά όλα είναι στο μυαλό μας. Μόλις ανέβηκα στη σέλα εξαφανίστηκαν όλες οι δυσκολίες και έγινε δυνατό το… αδύνατο”, είπε χαρακτηριστικά στην Espresso.

skarou_podilato1

Η Πένυ μάλιστα, αυτό το διάστημα βρέθηκε στο Ρότερνταμ και εκεί ασχολήθηκε και με τη μεγάλη αγάπη της, το τραγούδι και ηχογράφησε το κομμάτι “What happened” σε αγγλικό και ολλανδικό στίχο.

Πηγή: youweekly.gr