Δημήτρης Ταταράκης – «Είμαι Για Τα Δύσκολα» Backstage φωτογραφίες από το music video που έχει προκαλέσει αίσθηση


Ο Δημήτρης Ταταράκης κλέβει τις εντυπώσεις με το δισκογραφικό του ντεμπούτο «Είμαι Για Τα Δύσκολα», ένα σύγχρονο pop τραγούδι που έγραψαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Όλγα Βλαχοπούλου, σε παραγωγή Μάριου Ψιμόπουλου, το οποίο κυκλοφόρησε, μαζί με music video, από την Panik Records, πριν από λίγες ημέρες.

Το «Είμαι Για Τα Δύσκολα» έχει προκαλέσει αίσθηση από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, πριν από δύο ημέρες.

Ο Δημήτρης Ταταράκης είναι ένα «φρέσκο» και λαμπερό πρόσωπο, με έμφυτο ταλέντο. Από μικρός ασχολείται με τη μουσική και παίζει κιθάρα, καθώς και με τον αθλητισμό, ενώ έχει υπάρξει πρωταθλητής στην ξιφασκία με πολλές διακρίσεις. Για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε μοντέλο με επιτυχίες στο εγχώριο και διεθνές modelling. Η αγάπη του για τη μουσική είναι πάνω απ’ όλα και, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία, παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι. Η Panik Records, που εδώ και δέκα χρόνια αναδεικνύει και στηρίζει τα νέα ταλέντα, τον συστήνει στο κοινό.

Στο music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, ο Δημήτρης Ταταράκης φορά ξανά τη στολή του ξιφομάχου και επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, το μέρος όπου ξεκίνησε τον αθλητισμό και διέπρεψε. Μέσα από το πολλαπλά συμβολικό video, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ξιφασκεί μέχρι το ευρηματικό φινάλε, δείχνοντάς μας πως η ουσία βρίσκεται στο να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία!

© 2021 Panik Records