Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν υπάρχει χώρος για όλους τους μάγειρες του «Masterchef»


Ο γνωστός σεφ ανέφερε ότι στο εστιατόριο του είχε 45 υπαλλήλους και θα τους πάρει πάλι πίσω όλους, κι ας μην βγαίνει πλέον οικονομικά λόγω καραντίνας

Το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τους μάγειρες που βγαίνουν από το «MasterChef», τον Άκη Πετρετζίκη αλλά και τις αλλαγές που θα φέρει ο κορονοϊός στα εστιατόρια.

«Έτσι όπως έχουν γίνει πλέον τα πράγματα δεν υπάρχει χώρος για όλους τους παίκτες του “MasterChef”. Όχι, στα μαγαζιά μου δεν έχω κάποιο παιδί από το παιχνίδι. Εμένα δεν μου λέει κάτι ο τίτλος “MasterChef”. Θα έπαιρνα πολύ λίγους ανθρώπους να δουλέψουν μαζί μου χωρίς προϋπηρεσία» ανέφερε ο γνωστός σεφ, ενώ υπογράμμισε ότι θα μαγείρευε σε πρωινό και… να μην του έδιναν χρήματα.

Για την επιτυχία του Άκη Πετρετζίκη σχολίασε ότι «έχει ταλέντο και γούσταρε την μαγειρική πάντα. Όταν ήρθε στο “MasterChef” ήταν έτοιμος μαγειρικά». Τέλος, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε ότι στο εστιατόριο του είχε 45 υπαλλήλους και θα τους πάρει πάλι πίσω όλους, κι ας μην βγαίνει πλέον οικονομικά λόγω καραντίνας.

Πηγή : ethnos.gr