ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΕΖΗΣ – ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΖΩ


Μουσική: Kωνσταντίνος Οικονομόπουλος

Στίχοι: Δημήτρης Νέζης

Παραγωγή: Δημήτρης Λιόλιος

Ο Δημήτρης Νέζης μας συστήνει το νέο του τραγούδι που τιτλοφορείται “Για σένα ακόμη ζώ“.

Πρόκειται για μία μοναδική μπαλάντα που αναμένεται να συγκινήσει το κοινό, σε μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου και στίχους του ιδιου του Δημήτρη Νέζη αντίστοιχα. Την παραγωγή ανέλαβε ο γνωστός τραγουδοποιός, συνθέτης & τραγουδιστής, Δημήτρης Λιόλιος με την υποστήριξη και υπογραφή της SUS4.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής ακούει στο όνομα Δημήτρης Νέζης, ο οποίος κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με την SUS4, με τίτλο «Για σένα ακόμη ζώ» και μας ξεδιπλώνει τα χρώματα του πολύπλευρου ταλέντου του μέσω της μουσικης του, που ξεπερνάει τα συνηθισμένα όρια της pop, με πιο ερωτικές & μελωδικά συναισθηματικές πινελιές.

Εχοντας στο ιστορικό του 15 χρόνια εμπειρίας αλλά και μουσικών σπουδών, και συνεργασίες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καλομοίρα, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νεκτάριος Σφυράκης, η Τζούλι Μασίνο, ο Αντώνης Γούναρης, ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο Τόνι Κονταξάκης & ο Chuck Foster, πλέον έρχεται πιο δυναμικός από ποτέ να ταράξει τα μουσικά δρώμενα με τον δυναμική προσωπικότητα ,την μελωδική φωνή, το ταλέντο & την αστείρευτη του ενέργεια!

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Μιξη/Mastering: Δημήτρης Λιόλιος | SUS4

Παραγωγή : Δημήτρης Λιόλιος | SUS4