Διεθνής Διάκριση για μέλος της οικογένειας της McDonald’s™ στα “2021 Women to Watch Global Awards”


Διεθνής Διάκριση για μέλος της οικογένειας της McDonaldsστα “2021 Women to Watch Global Awards”

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε η McDonald’s και η μεγάλη οικογένειά της που στελεχώνει το δυναμικό των εστιατορίων της στην Άρτεμη Νταμοτσίδου, η οποία κέρδισε διεθνή διάκριση στα “2021 Women to Watch Global Awards”.

Παρέλαβε το βραβείο Woman to Watch 2021” που αξιολογεί γυναίκες που ανήκουν στο δυναμικό της McDonald’s, βάσει της απόδοσης και της προσφοράς τους στις ομάδες του εργασιακού περιβάλλοντός τους και την κοινωνία, καθώς και τη συμβολή τους στους κοινούς στόχους της Εταιρείας που τις εργοδοτεί.

Πρόκειται για μία σημαντική και τιμητική στιγμή στην καριέρα της, αφού πρόκειται για μια διεθνή αναγνώριση των προσπαθειών της σ’ ένα θεσμό που συμμετείχαν εκατοντάδες υποψήφιοι. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η αξιολόγηση έγινε από Παγκόσμια Επιτροπή της McDonald’s στην οποία συμμετείχαν χώρες από ολόκληρη τη γεωγραφική περιοχή στην οποία ανήκει η McDonald’s Κύπρου (Mέση Ανατολή και Αφρική).

Εκ μέρους της McDonald’s, o HR Manager της Εταιρείας, κος Βασίλης Γιαννάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Όλοι εμείς στη μεγάλη οικογένεια της McDonald’s συγχαίρουμε την Άρτεμη για τη διεθνή διάκρισή της. Θεωρώ ότι είναι πραγματικά σπουδαίο όταν ένας άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να εξελίσσεται ως επαγγελματίας και να προβάλει τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς του στο περιβάλλον εργασίας του, αποτελώντας παράλληλα θετικό παράδειγμα για τους συναδέλφους του και την κοινωνία ευρύτερα. Η Άρτεμη εντάχθηκε στο δυναμικό μας το 2000 και σήμερα συνεχίζει να μας εμπνέει από τη θέση του “Operations Consultant”, αλλά και με το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που τη διακρίνει».

Η υποψηφιότητά της και κατ’ επέκταση η διάκρισή της αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι η McDonald’s ανέκαθεν ενθάρρυνε και συνεχίζει να ενθαρρύνει και να επικροτεί την πρόοδο και διάκριση των ανθρώπων της.