Διεθνές Airplay Chart: Στο Top 20 το «Savage Love» και το «Watermelon Sugar»

Το συναρπαστικό τραγούδι «Blinding Lights» του The Weeknd, συμπληρώνει οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το hit single του Καναδού καλλιτέχνη έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε περισσότερα από 45 διαφορετικά charts σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Μεταξύ αυτών το αμερικανικό Billboard Hot 100 όπου το «Blinding Lights» έχει διανύσει τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 και το chart του 100 του Ηνωμένου Βασιλείου όπου το τραγούδι έχει βρεθεί για οκτώ εβδομάδες στο No. 1.

Το «Blinding Lights» συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «After Hours» του The Weeknd που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένη Μαρτίου και είχε ανάλογη επιτυχημένη πορεία στα charts ανά τον κόσμο.

Παράλληλα το «Blinding Lights» έχει βρεθεί για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Διεθνούς Digital Singles Chart στην Ελλάδα, όπως αποτυπώνεται από την IFPI.

Νέες είσοδοι

«Savage Love (Laxed – Siren Beat)» – Jawsh 685 & Jason Derulo (No. 16)

Ο Jason Derulo έχει επιστρέψει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο με μία σειρά εκρηκτικών τραγουδιών που κλέβουν τις εντυπώσεις από το πρώτο άκουσμα και έχουν γίνει επιτυχίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτά τα τραγούδια είναι το ολοκαίνουργιο «Take You Dancing», το πρόσφατο «Coño» (με τους Puri και Jhorrmountain) και το κομμάτι από το οποίο ξεκίνησε αυτό το καυτό σερί: Το «Savage Love (Laxed – Siren Beat)» σε συνεργασία με τον έφηβο Αυστραλό Jawsh 685.

Μετά από μία πολυσυζητημένη διαμάχη με αφορμή το sample που χρησιμοποίησε ο Jason Derulo από το original beat του Jawsh 685, οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν το «Savage Love (Laxed – Siren Beat)», το οποίο κάνει ντεμπούτο στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το «Savage Love (Laxed – Siren Beat)» αποτελεί ένα από τα απόλυτα viral trends στο TikTok τον τελευταίου, με το κομμάτι να έχει χρησιμοποιηθεί σε δεκάδες εκατομμύρια βίντεο μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες.

«Watermelon Sugar» – Harry Styles (No. 18)

Το «Watermelon Sugar» είναι ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια στο άλμπουμ «Fine Line» του Harry Styles.

Το άκρως καλοκαιρινό και ευχάριστο τραγούδι κάνει είσοδο για πρώτη φορά στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart, λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι είναι πλέον χρυσό στην Ελλάδα, όπως και το «Adore You».

Το music video του «Watermelon Sugar» είναι αφιερωμένο στο «άγγιγμα», μία δυνατή πράξη ανθρώπινης επαφής που τείνει να εκλείψει στην εποχή του κορονοϊού.

Πηγή : hit-channel.com