Διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος


Έλαβε τις βραβεύσεις Superior Taste Award και Crystal Taste Award από το International Taste Institute

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο Superior Taste Award με 3 αστέρια και για πρώτη φορά το βραβείο Crystal Taste Award από τον οργανισμό International Taste Institute, αναγνωρισμένο φορέα βράβευσης για την αριστεία στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων.

Η τιμητική διάκριση με το Superior Taste Award για 7η συνεχόμενη χρονιά υπογραμμίζει την άριστη ποιότητα νερού και την υψηλή γευστική εμπειρία που προσφέρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ το Crystal Taste Award έρχεται ως εξαιρετικό επίτευγμα, που απονέμεται μόνο σε προϊόντα που έχουν αξιολογηθεί με 3 αστέρια Superior Taste Award για τρεις συνεχόμενες χρονιές, καθιστώντας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ το μόνο Κυπριακό Φυσικό Μεταλλικό Νερό με αυτή τη διάκριση και με πέραν των 20 βραβείων.

Οι διακρίσεις αυτές που αποτελούν αναγνώριση της συνεχούς επένδυσης που γίνεται από την Coca-Cola HBC Kύπρου στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος με βασικό στόχο την προσφορά της υψηλότερης ποιότητας προς τους καταναλωτές. Ταυτόχρονα, οι διακρίσεις πιστοποιούν ότι εφαρμόζονται και τηρούνται απαρέγκλιτα όλοι οι σύγχρονοι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα νερού από την πηγή μέχρι την τοποθέτησή του στο μπουκάλι γίνεται συνεχής έλεγχος από εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων. Ξεκινώντας από τη γεώτρηση, ακολουθεί η εμφιάλωση και ο έλεγχος του τελικού προϊόντος. Η εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΥΚΚΟΣ τηρεί όλες τις προδιαγραφές και τα κριτήρια της Coca-Cola ΗΒC Kύπρου, ενώ κάθε χρόνο πραγματοποιούνται περίπου 6000 έλεγχοι με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας.

Αναφερόμενος στις νέες διακρίσεις του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κύκκος, ο κ. Βαγγέλης Μόσχος, Country Sales Manager της Coca-Cola HBC Κύπρου ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι που το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος συνεχίζει να διακρίνεται από διεθνείς οργανισμούς για την ποιότητα του. Εμείς επενδύουμε και δίνουμε σημασία στους ανθρώπους μας, στο δάσος του Κύκκου, στις εγκαταστάσεις μας και στην αφοσίωσή μας να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα νερού στο κοινό της Κύπρου, διασφαλίζοντας την αγνότητά του. Αυτά είναι τα στοιχεία που χάρισαν στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ τις διεθνείς αναγνωρίσεις! Τα βραβεία αυτά αποτελούν την αναγνώριση της αφοσίωσής μας για υψηλή ποιότητα και αριστεία στην παροχή φυσικού και αγνού νερού στο κοινό μας».